Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, oli d'oliva

L'oli d'oliva català amb 50% de descompte a la segona unitat a Bonpreu

Tot i que en principi hauria de baixar, el preu de l'oli d'oliva continua sent alt

Bonpreu i Esclat ofereixen una excel·lent oportunitat per adquirir oli d'oliva verge extra d'alta qualitat a un preu molt atractiu. Fins a l'1 de juliol, pots aprofitar un descompte del 50% a la segona unitat d'oli d'oliva arbequina verge extra Borges de 250 ml. La primera unitat té un preu de 4,95 €, i la segona unitat costa només 2,48 €, cosa que significa que comprant dues unitats, el preu per unitat es redueix a 3,71 €.

Promoció d'oli d'oliva verge extra Borges de 250 ml amb un descompte del 50% a la segona unitat, preu de la primera unitat 4,95 €, preu de la segona unitat 2,48 €, comprant dues unitats el preu per unitat és de 3,71€.
Detall de la promoció a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Beneficis de l'oli d'oliva arbequina

L'oli d'oliva verge extra Borges és conegut per la qualitat superior i l'origen en la varietat d'oliva arbequina, molt apreciada pel sabor suau i afruitat. Aquest tipus d'oli és un pilar de la dieta mediterrània i ofereix nombrosos beneficis per a la salut, com ara la reducció del risc de malalties cardiovasculars, propietats antiinflamatòries i antioxidants, i la millora de la digestió.

Ús a la cuina

L'oli d'oliva arbequina és versàtil i es pot utilitzar en una varietat de preparacions culinàries. És ideal per amanir amanides, preparar salses, cuinar a la graella o simplement per acompanyar amb pa. El seu sabor suau i aromàtic realça qualsevol plat, aportant un toc gurmet als teus menjars diaris.

A priori el preu de l'oli d'oliva hauria de baixar els propers mesos

En els darrers mesos, el preu de l'oli d'oliva ha experimentat fluctuacions significatives. Segons experts i organitzacions com l'OCU, s'espera que els preus comencin a estabilitzar-se ia disminuir lleugerament a partir de l'estiu del 2024 a causa de les condicions climàtiques favorables i una millor collita prevista. No obstant això, alguns analistes suggereixen que l'estabilització completa del mercat podria trigar fins ben entrat 2025”.

Aquesta tendència descendent als preus és una notícia encoratjadora per als consumidors, ja que l'oli d'oliva és un producte essencial a moltes cuines arreu del món. Les pluges recents i les millores en la producció són factors clau que podrien contribuir a una baixada gradual dels preus en els propers mesos.