Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la dreta, un home i una dona ficant una moneda dins una guardiola

El lot de 3 productes a Bonpreu i Esclat amb gairebé el 35% de descompte

Fins a l'1 de juliol podreu gaudir d'aquesta promoció

Trobar ofertes que combinin productes essencials i que a més ofereixin un estalvi considerable és sempre una bona notícia. Bonpreu i Esclat ens sorprenen una vegada més amb una promoció irresistible: un lot de tres productes bàsics per a qualsevol llar amb gairebé el 35% de descompte.

Aquesta oferta, que passa d'un preu original de 7,53€ a tan sols 4,95€, inclou un paquet de pa de Frankfurt PA DEL BO, salsitxes de Frankfurt LA SELVA i un pot de ketchup HEINZ. Aquest és el moment perfecte per aprofitar i gaudir d'un àpat ràpid i deliciós amb un estalvi significatiu.

Què inclou el lot estalvi?

Aquest lot inclou un paquet de pa de Frankfurt PA DEL BO, que conté 4 unitats amb un pes total de 280 grams. A un preu unitari de 1,69 €, aquest pa és ideal per preparar entrepans ràpids i deliciosos. La qualitat del pa de PA DEL BO es destaca per la textura suau i esponjosa, perfecta per a qualsevol tipus de farciment, especialment salsitxes.

Les salsitxes de Frankfurt LA SELVA, de 280 grams i un preu unitari de 2,35 €, són conegudes pel seu sabor autèntic i la seva alta qualitat. Aquestes salsitxes estan elaborades seguint les tradicionals receptes alemanyes, cosa que garanteix un producte saborós i sucós. Són fàcils de preparar i es poden cuinar en qüestió de minuts, ja sigui bullides, a la graella o al forn.

El toc final per completar aquesta oferta és el pot de ketchup HEINZ de 570 grams, amb un preu unitari de 3,49€. HEINZ és una marca reconeguda mundialment per la qualitat dels seus productes, i el seu ketchup no n'és l'excepció. Amb el seu sabor inconfusible i la textura perfecta, aquest ketchup és l'acompanyament ideal per a qualsevol menjar ràpid, especialment per les salsitxes i els entrepans.

Beneficis d'aprofitar l'oferta

L'oferta de Bonpreu i Esclat representa un estalvi de gairebé el 35% sobre el preu original d'aquests productes. Passar de 7,53 € a 4,95 € pel lot complet no només és una gran oportunitat per cuidar la butxaca, sinó també per planificar menjars ràpids i deliciosos sense preocupar-se pel cost.

Aquest lot és la solució perfecta per als que busquen menjars ràpids i fàcils de preparar. Amb el pa de Frankfurt, les salsitxes i el ketchup, tens tot el necessari per preparar un deliciós entrepà en qüestió de minuts. Aquesta és una opció ideal per a aquests dies en què el temps és limitat però no vols sacrificar el sabor ni la qualitat dels teus aliments.

Els productes inclosos en aquest lot són de marques reconegudes per la qualitat. PA DEL BO, LA SELVA i HEINZ són noms que inspiren confiança i asseguren productes saborosos i ben elaborats. Aquest lot combina aquests productes d´alta qualitat en una sola oferta, garantint una experiència culinària satisfactòria.

Imatge d'una oferta de supermercat que inclou un paquet de pa de Frankfurt PA DEL BO de 4 unitats (280 g), un pot de salsitxes de Frankfurt LA SELVA (280 g) i una ampolla de quetxup HEINZ (570 g) per un preu total de 4,95€.
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Idees per gaudir del lot

La manera més simple i efectiva de gaudir d'aquest lot és preparar entrepans de Frankfurt. Simplement escalfa les salsitxes LA SELVA segons la teva preferència (bullides, a la graella o al forn), col·loca-les al pa PA DEL BO i afegeix una generosa quantitat de ketchup HEINZ. Pots afegir altres ingredients com ceba caramel·litzada, formatge o mostassa per donar-li un toc personal.

Una altra opció saludable és servir les salsitxes LA SELVA amb una amanida fresca. Aquest plat és ràpid de preparar i combina la proteïna de les salsitxes amb els beneficis nutricionals dels vegetals frescos. Fes servir el ketchup HEINZ com a amaniment per donar-li un toc de sabor addicional.

Si voleu portar el vostre menjar a un altre nivell, podeu preparar un pa amb salsitxes a l'estil gurmet. Fes servir ingredients com ruca, tomàquets cherry, formatge feta i un pessic d'herbes aromàtiques. Col·loca les salsitxes sobre el pa PA DEL BO, afegeix els ingredients addicionals i ruixa amb ketchup HEINZ per a un toc final perfecte.