Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, l'oferta de què parla la notícia

Lot estalvi a Bonpreu per a 1 sopar ràpid i sense complicacions a gairebé meitat de preu

Bonpreu deixa enrere el Nadal amb noves ofertes

Els supermercats Bonpreu i Esclat tornen de vacances nadalenques amb noves ofertes. Podràs trobar diferents productes i promocions assequibles per a totes les butxaques. En aquesta primera oferta de la quinzena que comença avui, la cadena de supermercats catalana ofereix un conjunt de productes ideals per gaudir d´un àpat casual amb amics o familiars.

L'oferta, vàlida del 9 al 22 de gener de 2024 , inclou dues pizzes Buitoni Forno di Pietra, un pot de gelat La Fageda de sabors variats, i un pack de sis cerveses Moritz. Tot això pel preu de 9,95 euros. El preu de comprar els productes per separat és de 19'39 euros, per la qual cosa el descompte és proper al 50%.

Detalls de la promoció

Les pizzes Buitoni Forno di Pietra vénen en dues varietats: Tonno i Prosciutto. Aquestes pizzes es caracteritzen per la massa cruixent i fina, similar a la que es podria trobar en una pizzeria italiana tradicional. La varietat Tonno ve amb tonyina i ceba, mentre que la Prosciutto inclou pernil i formatge mozzarella. Des d'un punt de vista nutricional, les pizzes solen ser riques en carbohidrats a causa de la massa, i el contingut de proteïnes varia depenent del topping. Tot i això, són aliments que s'han de consumir amb moderació dins d'una dieta equilibrada.

El gelat La Fageda s'ofereix en sabors de xocolata, vainilla, vainilla amb nous de macadàmia, i pot ser una deliciosa manera d'acabar el menjar. La Fageda és coneguda pel seu compromís amb la qualitat i la producció socialment responsable. Els gelats són unes postres que aporta principalment carbohidrats i greixos, i també proporcionen una certa quantitat de proteïnes.

Per acabar, la cervesa Moritz, una beguda amb una llarga tradició a Catalunya, és coneguda pel seu sabor equilibrat i refrescant. Les cerveses poden acompanyar molt bé les pizzes, tot i que sempre es recomana un consum responsable d'alcohol.

Per consumir aquests productes, és ideal preparar les pizzes segons les instruccions de l'empaquetatge, usualment fornejant-les per uns minuts fins que el formatge estigui fos i la base cruixent. El gelat es pot servir com a postres i les cerveses ben fredes.

Detalls de la promoció referenciada a la notícia
Lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan comprar-los?

Aquests productes es poden comprar a qualsevol supermercat Bonpreu Esclat fins al 22 de gener de 2024. En comprar en aquests supermercats, els consumidors no només obtenen productes de qualitat sinó que també recolzen el comerç local i la producció responsable.

És important per al consumidor revisar els valors nutricionals de cada producte, que es troben a l'empaquetatge, per assegurar-se que s'ajusten a les seves necessitats dietètiques i preferències de consum. A més, és una bona oportunitat per tastar productes de marques reconegudes a un preu més accessible, ideal per planificar una nit de pel·lícula, de futbol o una trobada informal sense complicacions.