Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

Els millors vins catalans amb importants descomptes a Bonpreu fins a l'1 de juliol

Ha arribat l'estiu i ve de gust celebrar amb amics i família

Bonpreu i Esclat, dues de les cadenes de supermercats més estimades pels catalans, han llençat una promoció especial per als amants del vi, oferint grans descomptes en una selecció dels millors vins catalans fins a l'1 de juliol. Aquesta oferta inclou vins d'alta qualitat com Tal Com Raja, Raig de Raïm, Sinols, Masia Freyé, IMUS i Agustí Torelló Mata, amb descomptes de fins al 70% a la segona unitat.

La promoció està disponible fins a l'1 de juliol, cosa que dóna als consumidors una excel·lent oportunitat per proveir-se de vins de qualitat a preus reduïts durant diverses setmanes. L'oferta s'aplica en comprar dues unitats del mateix vi, amb descomptes significatius a la segona ampolla. Això permet als clients barrejar i combinar vins segons les preferències, gaudint d'una segona ampolla a un preu molt menor.

Preus

Tal Com Raja (DO Terra Alta): La primera unitat a 6,65 €, i la segona a 2,00 €, resultant en un preu mitjà de 4,32 € per ampolla.

Raig de Raïm (DO Terra Alta): La primera unitat a 6,99€, i la segona a 2,10€, amb un preu mitjà de 4,54€ per ampolla.

Sinols (DO Empordà): La primera unitat a 5,45 €, i la segona a 2,73 €, amb un preu mitjà de 4,09 € per ampolla.

Masia Freyé (DO Penedès): La primera unitat a 8,19 €, i la segona a 4,10 €, resultant en un preu mitjà de 6,14 € per ampolla.

IMUS (DO Montsant): La primera unitat a 4,95€, i la segona a 2,48€, amb un preu mitjà de 3,71€ per ampolla.

Agustí Torelló Mata (DO Penedès): La primera unitat a 6,95€, i la segona a 3,48€, resultant en un preu mitjà de 5,21€ per ampolla.

Imatge d'una promoció de vins amb descomptes a la segona unitat. Es mostren diverses ampolles de vi de diferents marques i tipus, amb preus i descomptes destacats. Les marques inclouen
Detall dels vins catalans a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Maridatges

Tal Com Raja (DO Terra Alta): Aquest vi està disponible en varietats tant negres com blanques. El vi negre Tal Com Raja és conegut per les seves notes de fruites madures i espècies, sent una excel·lent opció per acompanyar carns rostides i formatges curats. El vi blanc, per altra banda, és fresc i afruitat, perfecte per maridar amb peix i marisc.

Raig de Raïm (DO Terra Alta): Aquest vi també està disponible en versions negre i blanc. El negre Raig de Raïm és ideal per acompanyar plats de caça i guisats, mentre que el blanc, amb les seves notes cítriques i florals, és una excel·lent opció per a amanides i plats de peix.

Sinols (DO Empordà): Disponible en negre, rosat i blanc, els vins Sinols són molt versàtils. El negre és robust i afruitat, perfecte per a carns vermelles i plats de pasta amb salsa de tomàquet. El rosat, lleuger i refrescant, és ideal per a plats d'estiu com amanides i tapes. El blanc, amb les seves notes fresques i afruitades, marida bé amb marisc i plats de verdures.

Masia Freyé (DO Penedès): Aquest vi és un veritable homenatge a la diversitat vitivinícola del Penedès. Disponible en negre, blanc i rosat, cada varietat ofereix una cosa única. El negre Masia Freyé és perfecte per a carns a la graella i plats de caça. El blanc, elaborat amb raïms Xarel·lo i Chardonnay, és ideal per a mariscs i plats de peix. El rosat, amb la frescor i notes de fruits vermells, és excel·lent per acompanyar plats lleugers i amanides.

IMUS (DO Montsant): Aquest vi negre és conegut pel seu cos i complexitat. Amb notes de fruits del bosc, espècies i un toc de roure, l'IMUS és perfecte per acompanyar carns vermelles, xai i plats de caça. La seva estructura i profunditat també ho fan un excel·lent acompanyant per formatges curats i embotits.

Agustí Torelló Mata (DO Penedès): Aquest vi ecològic està disponible en versions blanques i rosades. El blanc, elaborat amb raïms Xarel·lo, és fresc i afruitat, perfecte per maridar amb marisc i plats lleugers. El rosat, amb les notes de fruites vermelles i un toc floral, és ideal per a amanides, tapes i plats d'estiu.