Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, els menús estalvis referenciats a la notícia

Els millors menú estalvi a Bonpreu fins al 5 de febrer

Es tracta de quatre menús de diferent estil perquè tothom trobi el seu

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen cada quinzena diversos menús estalvis amb un descompte interessant. Aquests menús són plats ja cuinats perquè només els hagis d'escalfar. Hi ha de tota mena amb marques com Heura o Terra i Tast. En aquesta ocasió, fins al 5 de febrer, Bonpreu ofereix quatre menús diferents. A continuació, desglossem aquesta oferta en termes del contingut, valors nutricionals i la conveniència que ofereix als consumidors.

Oferta i varietat de productes

L'oferta del "Menú Estalvi" de Bonpreu i Esclat inclou una gamma diversa de plats preparats que satisfan diferents gustos i necessitats dietètiques. Des d'opcions veganes i clàssiques fins a plats més tradicionals i casolans, la selecció cobreix un ampli espectre gastronòmic. Per exemple, el menú vegà ofereix croquetes de la marca Audien Foods, que no només són accessibles pel preu sinó també pel compromís amb una alimentació sostenible. D'altra banda, una opció més clàssica inclou arròs o fideu a combinar amb un trinxat de la Cerdanya.

Preus assequibles

Els preus dels menús van des dels 4,95 euros fins als 7,95 euros, oferint una excel·lent relació qualitat-preu. La promoció inclou estalvis que van més del 20% fins a més del 30%. Aquest rang de preus assegura que hi ha opcions per a totes les butxaques mantenint la promesa de Bonpreu d'oferir productes de qualitat a preus justos.

Nutrició i salut

Cadascun dels plats del "Menú Estalvi" ve amb informació nutricional detallada, permetent als consumidors prendre decisions informades basades en les seves necessitats i objectius dietètics. Per exemple, la paella d'arròs negre és una font de carbohidrats complexos i proporciona una quantitat important de proteïnes vegetals, mentre que les mandonguilles amb salsa ofereixen un contingut més alt en proteïnes animals i ferro.

Per a aquells amb un estil de vida atrafegat, els plats preparats del "Menú Estalvi" representen una solució pràctica, evitant el temps de preparació sense sacrificar el sabor o la qualitat nutricional. La facilitat de preparació, amb instruccions clares i senzilles, és un benefici addicional per als que tenen poc temps per cuinar.

Menús estalvi a Bonpreu i Esclat
Menús estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Alguns dels productes que podeu trobar en aquests menús

Croquetes veganes: Per als qui segueixen una dieta basada en plantes, aquestes croquetes són una excel·lent font de fibra i proteïnes vegetals.

Hamburguesa Gourmet: Una opció més indulgent però equilibrada, rica en proteïnes i amb un sabor que competeix amb les millors hamburgueseries.

Paella d'arròs negre: Un clàssic. Aquest plat és ideal per als amants de l'arròs i els sabors de la mar, proporcionant una bona quantitat d'antioxidants i nutrients essencials.

Espaguetis a la carbonara: Un plat reconfortant i energètic, ideal per als dies en què cal un extra d'energia.

Mandonguilles amb salsa: Un menjar casolà per excel·lència, les mandonguilles de Bonpreu són una font de ferro i proteïnes.

Amanida Russa: Lleugera i refrescant, aquesta amanida és rica en vegetals i pot ser un acompanyament perfecte o un plat principal lleuger.