Dona sorpresa assenyalat un Mercadona

El marisc barat que es ven moltíssim a Mercadona: baix en greixos i alt en proteïnes

Mercadona té el producte ideal per als amants del marisc que tampoc volen gastar gaires diners comprant-lo

Dentre tots els tipus de marisc, els crustacis són, sens dubte, els grans protagonistes. Són un producte que no troba cap comparació. Des del seu color, passant pel seu sabor i textura, és sens dubte el protagonista de qualsevol taula com cal.

I per tot això, Mercadona ha decidit fer un pas endavant i sorprendre els clients amb un d'allò més assequible. El peix de la cadena valenciana ja és un dels més consumits al nostre país, però aquesta vegada ha centrat la seva atenció en el marisc.

El marisc de Mercadona que ha esdevingut un èxit en vendes

El marisc del què parlem no és un altre que la gamba blanca. Un producte molt típic al Mediterrani que agrada a gairebé tothom.

La gamba és present a les nostres cuines per la seva versatilitat i per ser més assequible que altres productes. Protagonitza des dels esdeveniments més especials i elegants, fins a les estones més disteses amb amics i família.

Per això, la gamba blanca cuita d'Hacendado és un dels productes de més èxit de Mercadona. I és que aquest producte compleix dos dels requisits indispensables: bona qualitat i bon preu.

Safata de gamba blanca cuita Hacendado sobre fons desenfocat de Mercadona
La novetat en gamba blanca més simple i exitosa | Mercadona, xcatalunya.cat

A Catalunya tenim moltes receptes amb gamba i aquesta opció es presenta com una de les més pràctiques i saboroses del mercat. Té un preu de 6,95€ i cada safata conté de 300 grams de gamba cuita. Una cosa que no està gens malament!

La gamba, un dels millors mariscs que pots consumir

Les gambes destaquen pel seu alt contingut en iode i minerals. A més, actua directament sobre el nostre sistema immunològic, reforçant-ho. El iode també afecta la bona funció del tiroide.

A més de tot això, la gamba de Mercadona conté omegues grassos i vitamina E, crucials per al bon funcionament del cor. Finalment, les vitamines B i el zinc vénen genial per al creixement i l'enfortiment de la pell i dels cabells.

En definitiva, consumir gambes és sinònim de bona salut, per dins i per fora. I si a més ja ve cuinada en una safata, el temps que t'estalvies a la cuina és millor notícia de totes.