Marc Ribas, el carismàtic xef català i estrella del programa Joc de cartes, no deixa de sorprendre amb les seves confessions sinceres. En una entrevista recent al programa L'eclipsi, el cuiner va compartir algunes experiències curioses sobre la seva vida pública. Entre rialles i sense embuts, Ribas va confessar que quan camina pel carrer, les fans, emocionades per veure'l, li han arribat a tocar de tot... menys els genitals. "M'han tocat el cul, els braços, la barba... però de moment no m'han ficat mà al paquet", va dir fent broma.
Aquest tipus d'anècdotes són habituals per al xef, que ha aconseguit una popularitat desbordant, no només per la seva habilitat culinària sinó també pel seu atractiu físic i la proximitat amb el públic. Tot i això, Marc es pren amb filosofia i bon humor les interaccions inesperades, explicant que entén que la sorpresa i els nervis del moment porten algunes persones a sobrepassar certs límits. Tot i que es mostra agraït per l'afecte dels seus fans, també recorda que darrere de la seva figura pública, hi ha un ésser humà que, com qualsevol altre, aprecia el respecte.
Altres confessions de Marc Ribas
Però aquesta no va ser l'única revelació que va deixar perplexos els oients del programa. Ribas també va admetre que ha tingut relacions sexuals en una cuina. Quan se li va preguntar sobre això, va respondre amb un rotund "sí", fins i tot detallant que la setmana anterior havia tingut preliminars a la cuina de casa seva, una que va descriure com a "oberta". Aquesta declaració va generar una bona dosi d'humor en la conversa, especialment quan el presentador li va preguntar si la relació amb la seva parella era també "oberta", i el xef va respondre amb un contundent "no".
Més enllà d'aquestes confessions picants, Marc Ribas va aprofitar l'entrevista per parlar sobre el seu amor per la cuina catalana, una passió que ha defensat durant anys. Al llarg de la seva carrera, ha intentat revaloritzar els plats tradicionals de Catalunya, lamentant com s'ha perdut l'interès per aquests a favor de modes estrangeres. Ribas advoca per una cuina local forta i moderna, que conservi les tradicions però que alhora evolucioni.
Aquest tipus d'entrevistes ens recorden perquè Marc Ribas continua sent un personatge tan estimat i admirat a Catalunya. La seva combinació d'autenticitat, carisma i sentit de l'humor el converteixen en un referent no només a l'àmbit culinari, sinó també a la televisió. I, per descomptat, les seves declaracions continuen fent parlar, demostrant que el xef català no té por de ser ell mateix, sense importar el que pensin els altres.