Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

El lot estalvi per a unes postres clàssiques a Bonpreu i Esclat

Segueixen les ofertes i promocions a la cadena de supermercats catalana

Quan es tracta de postres, pocs són tan atemporals i estimats com la simple, però exquisida combinació de maduixes amb nata. Els supermercats Bonpreu i Esclat ho saben bé i, per això, han creat una oferta que no només és atractiva al paladar, sinó també a la butxaca: el lot estalvi inclou maduixes fresques i nata muntada, perfecte per gaudir d'aquestes postres clàssiques i que agrada gent de totes les edats.

Quins productes inclou l'oferta?

L'oferta en si consisteix en un pack que inclou "maduixot BONPREU LA COLLITA", una terrina de 500 grams de maduixots frescos, acompanyada de l'opció de nata muntada "ATO", en la seva versió de 250 grams, o en la seva alternativa sense lactosa de la marca "ASTURIANA", també de 250 grams. El preu promocional és de 4,99 euros pel lot, representant un estalvi important davant del preu regular combinat de 6,24 euros. Aquest estalvi de 1,25 euros permet als consumidors gaudir de més, per menys.

La fruita, un aliment imprescindible per a una dieta sana i equilibrada

Les maduixes, protagonistes d'aquest lot, no només són delicioses, sinó també nutritives. Són baixes en calories i riques en vitamines C i K, fibra, àcid fòlic i antioxidants. El seu consum està vinculat a múltiples beneficis per a la salut, incloent-hi la millora del sistema immunològic, la prevenció de malalties cardiovasculars i la regulació del sucre a la sang. A més, les maduixes poden tenir propietats antiinflamatòries i contribuir a la salut de la pell.

D'altra banda, la nata muntada ATO, que ve en una convenient presentació en esprai, és perfecta per a aquells que busquen la comoditat sense sacrificar-ne la qualitat. La nata ASTURIANA sense lactosa és una excel·lent alternativa per als qui tenen intolerància a la lactosa, permetent que gaudeixin del plaer de la nata sense les molèsties digestives que podrien experimentar amb la nata tradicional.

Detall del lot estalvi de maduixes amb nata a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de maduixes amb nata a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Altres opcions per prendre aquests productes

Però les possibilitats amb aquestes maduixes i nata no acaben amb les postres clàssiques de maduixes amb nata. Les maduixes poden ser utilitzades en una varietat de receptes, des d'amanides fresques i vivaces fins a batuts nutritius i coques decadents. La nata, per la seva banda, pot servir com a acompanyant d'altres postres, com pastissos, xocolata calenta o fins i tot per donar un toc gurmet a fruites com el meló o la pinya.

A més del valor nutricional i la versatilitat dels productes, és important destacar la frescor i la qualitat que Bonpreu i Esclat prometen. Les maduixes són de la col·lecció "LA COLLITA", cosa que suggereix una selecció de fruites recollides al punt òptim de maduració, garantint així el millor sabor i textura.

Fins quan està disponible el lot estalvi de maduixots i nata muntada?

L'oferta que combina estalvi, sabor, nutrició i versatilitat i estarà disponible fins al proper 4 de març o fins a fi d'existències. És una invitació a tornar al bàsic i gaudir d'una de les postres més senzilles i alhora delicioses, mentre es cuida la salut i la butxaca. Amb aquest lot, preparar unes postres clàssiques o experimentar amb noves receptes està a l'abast de tothom, demostrant que menjar bé no ha de ser complicat ni car.