Muntatge amb imatge d'un establiment Condis. A l'esquerra, dins d'un cercle, l'oferta referenciada a la notícia

Lot estalvi de pernil i vi a Condis: Tens temps fins al 16 de gener

Els establiments Condis inicien una quinzena nova d'ofertes

A partir del 3 de gener i fins al proper dia 16, els supermercats Condis presenten noves ofertes per als seus clients. Des de XCatalunya us explicarem les millors. Avui és el torn d'un lot estalvi de pernil i vi negre.

Què inclou el lot?

Aquest pack inclou una ampolla de vi Sumarroca Nostrat del Penedès, reconegut pel seu bouquet equilibrat i la seva versatilitat a l'hora de maridar amb menjars, i tres paquets de 80 grams cadascun de pernil d'esquer González Revilla, un pernil d'esquer ibèric que convida a assaborir la tradició i la qualitat de la gastronomia espanyola. A un preu especial de 15,29 euros, rebaixat des de 18,48 euros, aquest lot promet ser el protagonista de moltes taules.

El vi Sumarroca Nostrat, amb la denominació d'origen del Penedès , és un vi amb una acidesa refrescant i notes afruitades que el converteixen en una excel·lent opció per acompanyar des d'aperitius fins a plats principals lleugers. El perfil nutricional està en línia amb els vins secs, presentant un baix contingut de sucres i una quantitat moderada d'alcohol.

Per la seva banda, el pernil d'esquer ibèric González Revilla, en la presentació de 80 grams per paquet, ofereix una experiència culinària de qualitat superior. Cada tall és un testimoni de la cuidada alimentació i criança dels porcs ibèrics, garantint un producte ric en sabor i en nutrients com proteïnes i greixos monoinsaturats, benèfics per a una dieta equilibrada.

En termes de maridatge, el contrast entre el vi negre i el pernil crea un equilibri perfecte al paladar. El vi, amb la seva frescor i vivacitat, complementa la riquesa i la intensitat del pernil, fent d'aquest lot una opció ideal per compartir en trobades familiars o amb amics. Queden pocs dies perquè acabin les festes nadalenques però encara hi ha ocasió per trobar-se amb els éssers estimats i gaudir d'un ric sopar. El lot estalvi de Condis és una opció ideal.

Lot estalvi de pernil i vi a Condis
Lot estalvi a Condis | Condis

Condis, més de 400 supermercats a tot l'Estat

Condis, una cadena amb més de 400 supermercats repartits per Catalunya i Madrid , s'ha posicionat com a referent de proximitat i qualitat. Aquest nou lot estalvi és un exemple del seu compromís amb oferir als clients productes d'alta qualitat a preus accessibles, permetent així que més persones puguin gaudir dels plaers de la bona taula sense haver de fer un desemborsament considerable.

L'oferta és un reflex de la filosofia de Condis, que cerca fomentar un consum intel·ligent i responsable. La cadena, amb més de 30 anys d'història, continua innovant i adaptant-se a les necessitats dels consumidors i ofereix productes que responen a les demandes actuals de qualitat, preu i sostenibilitat.