Muntatge amb una imatge d'una noia esmorzant asseguda a una taula. De fons l´exterior d´un establiment Bonpreu

El lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat amb més del 52% de descompte

La promoció està disponible fins el proper 4 de març

Començar el dia amb un esmorzar saborós i econòmic és ara més fàcil gràcies a la darrera oferta de Bonpreu i Esclat. Aquestes cadenes de supermercats, reconegudes pel compromís amb la qualitat i l'economia domèstica, han llançat un "lot estalvi d'esmorzar" que permet als consumidors gaudir d'un inici de jornada deliciós i nutritiu amb un descompte superior al 52%. Tot el lot es pot comprar per un preu de 5,99 euros. Comprant els productes per separat costarien 12,59 euros.

Què inclou el lot estalvi?

El lot inclou una selecció de productes que combinen la tradició i la modernitat alimentària. D'una banda, tenim el Brownie BALLARÀ, un pa de pessic de xocolata intensa i textura esponjosa que farà les delícies dels amants del cacau. Aquest producte, de 400 grams amb un preu regular de 2,95 €, aporta una experiència gourmet des de la primera mossegada.

A més, el lot incorpora un element per als que busquen opcions més saludables i sostenibles: una rajola de Xocolata 85% ecològica Nicaragua BLANXART. Aquesta xocolata, de 100 grams amb un preu habitual de 2,75 €, és una font rica en antioxidants i un plaer per al paladar més exigent , amb la garantia de procedir de cultius ecològics que respecten el medi ambient.

Continuant amb la línia de productes naturals i nutritius, el lot també ofereix Galetes Nuria mediterrània BIRBA, de 420 grams un preu estàndard de 4,39 €. Aquestes galetes contenen ingredients com a avellanes, ametlles i panses, proporcionant un equilibri perfecte entre sabor i nutrició, amb una textura cruixent que complementa qualsevol esmorzar.

El toc final del lot és el batut CACAOLAT de 1l, amb un preu normal de 2,50€. Aquesta beguda, preferida a les llars pel seu sabor clàssic i la seva capacitat per aportar energia, és ideal per acompanyar qualsevol esmorzar, proporcionant calci i altres nutrients essencials.

Aportació nutricional

El Brownie BALLARÀ és ric en hidrats de carboni, fet que el converteix en una font d'energia ràpida, ideal per començar el dia. Per la seva banda, la xocolata BLANXART, com que és una xocolata d'alta puresa, és baixa en sucres i alta en fibra i antioxidants, cosa que ajuda a millorar la salut cardiovascular i a satisfer la necessitat d'un dolç saludable.

Les galetes BIRBA, amb la seva combinació de fruita seca i panses, ofereixen una bona quantitat d'àcids grassos saludables, proteïnes i fibra, elements clau per mantenir l'energia durant el matí. Finalment, el CACAOLAT és una font de proteïnes i calci, important per a la salut òssia i muscular.

Detall del lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Opcions d'esmorzar

Per als consumidors interessats en com combinar aquests aliments a la seva rutina matutina, hi ha diverses opcions. El Brownie BALLARÀ i el CACAOLAT poden ser una combinació perfecta per als que prefereixen un esmorzar dolç i reconfortant. D'altra banda, la xocolata BLANXART i les galetes BIRBA són ideals per a aquells que busquen un esmorzar més balancejat, permetent alternar entre el dolç intens de la xocolata i la textura rica i nodrida de les galetes.

On i fins quan es pot adquirir aquest lot estalvi?

Per a aquells interessats a aprofitar aquesta oferta, és important actuar ràpidament. Tot i que està disponible fins al 4 de març, és possible que s'esgotin abans les existències. Es podrà comprar a tots els establiments Bonpreu i Esclat.