Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la cantonada superior esquerra, en un cercle, el lot estalvi a què fa referència la notícia

El lot estalvi de Bonpreu amb gambes, cava i gelat a gairebé meitat de preu

Bonpreu vol que celebris el Nadal en gran amb una oferta que no et pots perdre

Bonpreu ofereix una selecció de productes gurmet a un preu atractiu de 28,95€, el qual representa un estalvi significatiu respecte al preu regular de 56,84€. Aquest lot està pensat per gaudir d´una experiència culinària de luxe o per a celebracions especials.

Què inclou el lotus estalvi?

1 caixa de 2 quilos de llagostins Austral de la marca Veriasia . Els llagostins són una excel·lent font de proteïnes i àcids grassos omega-3, baixos en calories i greixos, cosa que els converteix en una opció saludable per incloure en una dieta equilibrada.

Cava de la marca Parxet: Dues ampolles de cava, que són perfectes per brindar de vegades especials. El cava és una beguda amb bombolles que pot acompanyar una varietat de plats, des d'entrants fins a postres, gràcies a la seva versatilitat en sabor, que va des del sec al dolç. Molt habitual en aquestes festes de Nadal per a les trobades amb família i amics.

Gelat Carte D'Or: Un gelat de sabor Triple Luxe Caramel i Vainilla . Els gelats de Carte D'Or són coneguts per la seva cremositat i riquesa de sabor, cosa que els fa unes postres indulgents i un excel·lent final per a qualsevol menjar festiu especialment després de copides copiosos com els que es donaran en aquestes properes dates.

Com puc combinar aquests productes?

En termes de maridatge, els llagostins poden acompanyar-se amb el cava inclòs a la promoció, ja que la frescor i les bombolles del cava poden complementar la riquesa del marisc. El gelat, amb les seves notes de caramel salat i vainilla, es podria maridar bé amb un cafè fort o fins i tot amb un licor dolç després del menjar.

Una altra opció és començar amb els llagostins com a aperitiu , seguit d'un plat principal lleuger i acabar amb el gelat per a les postres pot resultar en un menjar equilibrat i festiu.

,Lot destalvi a Bonpreu amb 1 caixa de gammes, 2 ampolles de cava i una terrina de gelat
Lot estalvi de Bonpreu | BonpreuEsclat

El lot estalvi de Bonpreu i Esclat té un percentatge d‟estalvi molt elevat, més d‟un 49 %. Es tracta, sens dubte, de l'oferta estrella del fulletó del supermercat en aquesta quinzena. La cadena de supermercats canvia el fullet cada dues setmanes encara que en aquesta ocasió amb les festes pel mig durarà tres, fins al proper 8 de gener. Aquests productes, especialment les gambes i el cava, són ideals per a aquestes festes de Nadal que estan a punt de començar i Bonpreu t'ho posa fàcil donant-te més dies de marge per comprar-los. A la seva pàgina web disposes d'un cercador d'establiments per trobar quin és més a prop de casa seva. Pots consultar-ho aquí .