Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

El lot estalvi a Bonpreu i Esclat amb productes premium de Nandu Jubany

La promoció acaba el proper 3 de juny

Bonpreu i Esclat han llançat una oferta espectacular que combina l´alta gastronomia amb la comoditat de la llar. Fins al 3 de juny, pots adquirir un lot estalvi amb productes premium de Nandu Jubany per només 11,99€, quan el preu habitual és de 15,19€.

Aquest lot inclou canelons de carn rostida amb beixamel i croquetes de rostit, tots dos elaborats pel conegut xef català Nandu Jubany. A continuació, explorarem els detalls d'aquesta oferta, els productes inclosos i una mica sobre el xef prestigiós darrere d'aquestes delícies.

Detalls de l'oferta

El lot estalvi ofert per Bonpreu i Esclat està compost per dos productes gourmet:

Canelons de carn rostida amb beixamel (6 unitats, 750 g): Normalment, aquest producte costa 9,90€. Els canelons estan farcits d'una barreja de carn rostida i coberts amb una beixamel suau, llestos per enfornar i gaudir.

Croquetes de rostit (6 unitats, 220 g): Aquest paquet té un preu regular de 5,29€. Aquestes croquetes estan elaborades amb una recepta tradicional de rostit, oferint un sabor autèntic i casolà.

El preu total d'aquests productes seria de 15,19€, però amb aquesta oferta especial, pots emportar-te'ls per només 11,99€, cosa que representa un estalvi significatiu de més del 20%. Aquesta promoció és vàlida fins al 3 de juny, així que és el moment perfecte per aprofitar i gaudir de l'alta cuina a casa teva.

Detall del lot estalvi de productes de Nandu Jubany a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de productes de Nandu Jubany a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Qui és Nandu Jubany?

Nandu Jubany és un xef català de renom internacional, conegut pel seu enfocament innovador i respectuós amb la cuina tradicional catalana. Va néixer a Monistrol de Calders i va començar la seva carrera al restaurant familiar Urbisol. Amb el temps, va treballar en altres establiments prestigiosos, desenvolupant una passió i habilitat excepcionals a la cuina.

Jubany és el propietari del restaurant Can Jubany , que compta amb una estrella Michelin i és reconegut per la seva excel·lència culinària. A més, ha expandit la seva influència a través de diverses col·laboracions, esdeveniments i la venda de productes gurmet, com les croquetes i canelons que ara estan disponibles a Bonpreu i Esclat.

Com gaudir d'aquests productes

Per gaudir al màxim dels productes d'aquest lot, aquí teniu alguns consells de preparació i maridatge.

Preparació dels canelons

Preescalfeu el forn a 180°C. Col·loca els canelons en una safata apta per a forn i cobreix-los amb una mica més de beixamel o formatge ratllat si ho desitges. Forneja durant 20-25 minuts fins que estiguin daurats i bombolles. Serveix calent, acompanyat d'una amanida fresca o vegetals rostits.

Preparació de les croquetes

Les croquetes es poden fregir o enfornar segons la teva preferència. Per fregir-les, escalfa oli en una paella i fregeix les croquetes fins que estiguin daurades i cruixents. Si prefereixes enfornar-les, preescalfa el forn a 200°C i enforna les croquetes durant 15-20 minuts fins que estiguin daurades.

Serveix les croquetes com a aperitiu, acompanyades d'una salsa allioli o una amanida lleugera.

Maridatge

Un vi negre jove o un cava brut són opcions excel·lents per acompanyar tant els canelons com les croquetes. Els sabors robustos del vi complementaran perfectament la riquesa de la carn rostida i la suavitat de la beixamel.