Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

Estalvia més de 65 euros amb aquest lot a Bonpreu i Esclat per gaudir de la revetlla

S'acosta Sant Joan i és important gaudir-ne amb descomptes

La revetlla de Sant Joan és una de les festivitats més esperades de l'any a Catalunya. Amb l'arribada de l'estiu, les famílies i els amics es reuneixen per celebrar amb fogueres, focs artificials i, per descomptat, bon menjar i beguda.

En aquesta ocasió, Bonpreu i Esclat han llançat una oferta irresistible que promet ser el complement perfecte per a aquestes celebracions: un lot que inclou una paleta d'esquer ibèrica i sis ampolles de cava a un preu increïble.

Què inclou el lot estalvi?

La promoció és vigent del 18 de juny a l'1 de juliol de 2024, oferint un estalvi de més de 65 euros en un lot especialment dissenyat per gaudir de la revetlla de Sant Joan. El lot inclou:

1 Paleta d'esquer ibèrica Sèrie Or LLEGAT IBÈRIC, 5 kg aprox.: Valorada en 69 euros, aquesta paleta d'esquer ibèrica és una autèntica delícia per al paladar. La marca Legado Ibérico és coneguda per la qualitat i el sabor inigualable, resultat d'un procés de curació artesanal que realça totes les qualitats de la carn ibèrica.

6 Ampolles de cava brut Cuvée 21 PARXET, 750 ml cadascuna: Cada ampolla d'aquest cava té un preu individual de 11,95 euros i suma un total de 71,70 euros per les sis. El cava Parxet és reconegut per la seva frescor i bombolla fina, ideal per brindar a les nits d'estiu.

El preu total del lot és de 74,95 euros, fet que suposa un estalvi de més de 65 euros.

Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Com gaudir de l'oferta a la revetlla de Sant Joan

La paleta d'esquer ibèrica és un dels productes més apreciats a les taules i la seva preparació pot ser un veritable art. Col·loca la paleta en un suport perniler estable, assegurant-te que estigui ben subjecta. Realitza un tall net a la part superior per obrir la carn. És important utilitzar un ganivet de pernil afilat i adequat per a talls fins. Finalment, talleu rodanxes fines, d'aproximadament 6-7 cm de longitud, per apreciar millor el sabor i la textura del pernil. Col·loca les rodanxes en un plat, alternant les capes per a una presentació atractiva.

Maridatge amb el cava Parxet

El cava és una beguda ideal per acompanyar menjars festius. La seva frescor i bombolleig complementen perfectament la intensitat i sabor de la paleta ibèrica.

On i fins quan està disponible la promoció?

És important recordar que aquesta oferta està dirigida a gent gran, ja que inclou begudes alcohòliques. A més, Bonpreu i Esclat fomenten el consum responsable d'alcohol, especialment en esdeveniments festius on és fàcil excedir-se'n.

Per adquirir el lot, simplement visita qualsevol de les botigues Bonpreu o Esclat entre el 18 de juny i l'1 de juliol de 2024.