Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

Les dues ofertes exclusives online a Bonpreu i Esclat fins a l'1 de juliol

Noves promoció a les cadenes de supermercats catalanes

Bonpreu i Esclat ens porten dues ofertes molt interessants que estan disponibles exclusivament a la seva botiga online fins a l'1 de juliol de 2024. Aquestes promocions no només et permeten estalviar diners, sinó que també garanteixen la qualitat dels productes que ja coneixes i estimes. Aprofitar aquestes ofertes és senzill i et permet gaudir de productes d'alta qualitat a preus reduïts des de la comoditat de casa teva.

La primera de les dues promocions consisteix en un descompte del 15% en filets de vedella. Aquesta oferta és perfecta per a aquells que gaudeixen d´una bona carn de vedella, coneguda pel seu sabor i tendresa. Els filets de vedella són una excel·lent font de proteïnes i nutrients essencials , i ara els pots comprar amb un descompte significatiu.

Els filets de vedella són una font rica en proteïnes, essencials per a la reparació i el creixement de teixits. Contenen ferro, que és fàcilment absorbit pel cos i ajuda a prevenir l'anèmia. Són una bona font de vitamines del complex B, especialment B12, que és crucial per a la salut neurològica i la producció de glòbuls vermells.

La segona oferta és la botifarra de porc de la Plana de Vic, ara disponible per només 3,25€ en lloc de 4,35€. Aquest embotit tradicional català és conegut pel sabor distintiu i la textura. La botifarra és versàtil i pot ser l'ingredient estrella a nombroses receptes, des de barbacoes fins a plats més elaborats.

La botifarra de la Plana de Vic s'elabora seguint mètodes tradicionals que en garanteixen el sabor autèntic. Pots fer-la servir en una varietat de plats, ja sigui a la graella, al forn o en guisats. Igual que altres productes carnis, és una bona font de proteïnes, necessàries per a múltiples funcions corporals.

Promoció de 15% de descompte en filets de vedella, oferta vàlida del 18/06/24 al 01/07/24, exclusiva online, no acumulable a altres ofertes, botifarra de porc elaborada a la Plana de Vic, safata de 500 g a 3 ,25 € (preu anterior 4,35 €).
Detall de la promoció online a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan es poden comprar aquests productes a preu rebaixat?

Per beneficiar-te d'aquestes promocions, només cal accedir a la botiga online de Bonpreu i Esclat. Afegeix els productes desitjats a la cistella virtual i gaudeix dels descomptes automàticament. És important recordar que aquestes ofertes no són acumulables amb altres promocions i són vàlides únicament fins a l'1 de juliol del 2024.

Comprar en línia ofereix una sèrie d'avantatges, com la comoditat de rebre els teus productes directament a casa teva, la possibilitat de comparar preus ràpidament i aprofitar promocions exclusives. Consulteu prèviament si el vostre poble o ciutat disposen de servei a domicili.