Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A la dreta una imatge amb un home content

Bonpreu et regala les galetes més conegudes de Catalunya comprant aquest producte

La promoció estarà disponible fins el proper 1 de juliol

Bonpreu, una de les cadenes de supermercats més conegudes de Catalunya, ha llençat una promoció que no pots deixar passar. Fins a l'1 de juliol, en adquirir una ampolla de ginebra Bulldog, Bonpreu et regala una caixa de galetes Trias, unes de les més emblemàtiques i estimades a tot el país.

En què consisteix la promoció?

L'oferta consisteix en un lot que inclou una ampolla de ginebra Bulldog de 700 ml i una caixa de galetes Trias de 500 g. El preu total del lot és de 25,49 €, cosa que representa un estalvi important, de gairebé 10 euros, en comparació del preu habitual dels dos productes per separat, que seria de 35,29 €.

Els productes

La ginebra Bulldog és una de les més reconegudes al mercat internacional. Es tracta d'una ginebra premium destil·lada quatre vegades, cosa que li confereix una suavitat excepcional i un sabor distintiu. Amb una barreja de 12 botànics provinents de vuit països diferents, Bulldog es caracteritza pel seu perfil de sabor equilibrat, amb notes de lavanda, llimona, i ginebre, perfectes per crear còctels sofisticats.

Oferta especial: Lot amb 1 Ginebra BULLDOG de 700 ml (25,49 €/u) i 1 caixa de galetes assortides TRIAS de 500 g (9,80 €/u) per només 25,49 €/lot, abans 35,29 €/lot.
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Les galetes Trias, per la seva banda, són un veritable tresor culinari de Catalunya. Fundada el 1908 a Santa Coloma de Farners, la marca Trias ha mantingut una tradició de més d´un segle elaborant galetes d´alta qualitat. Les galetes Trias són famoses pel sabor inigualable i la textura cruixent. Estan fetes amb ingredients naturals i seleccionats amb cura, cosa que garanteix un producte de primera categoria. Entre les varietats més populars hi ha les teules, neulets i cubans, cadascuna amb el seu propi caràcter i sabor distintiu.

Les galetes Trias han guanyat la seva fama i prestigi no només a Catalunya sinó també a nivell internacional, per diverses raons.

On i fins quan està disponible la promoció?

Aquesta promoció de Bonpreu és una oportunitat única per gaudir de dos productes excepcionals a un preu reduït. Tant si ets un amant de la ginebra premium com si no et pots resistir a unes bones galetes, aquest lot és ideal per a tu. No només obtindràs una ginebra de qualitat superior, sinó que també podràs delectar-te amb les icòniques galetes Trias, un veritable símbol de la rebosteria catalana.

Recorda, la promoció és vàlida fins a l'1 de juliol i estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.