Georgina Rodríguez, coneguda per la seva relació amb el futbolista Cristiano Ronaldo i per ser una estrella de xarxes socials, ha sorprès recentment en compartir un dels seus secrets culinaris: el seu amor per la secallona, un embotit típic català. Tot i no ser catalana, Georgina ha confessat que no es pot resistir a aquest embotit mentre cuina, particularment quan prepara la seva famosa truita de patates.
La secallona, un embotit similar al fuet però més prim i allargat, ha conquerit el paladar de la influencer. Aquest embotit s'elabora tradicionalment amb carn de porc i és un aliment molt popular a Catalunya. Tot i que Georgina ha crescut en un entorn cultural diferent, la seva afició per aquest embotit reflecteix la capacitat de la gastronomia per transcendir fronteres i crear connexions.
Durant un dels seus vídeos a les xarxes socials, Georgina Rodríguez va revelar que li encanta gaudir de la secallona mentre prepara un dels seus plats favorits: la truita de patates amb ceba, un clàssic de la cuina espanyola que ella ha convertit en una de les seves especialitats familiars. Mentre remou el sofregit, no pot evitar anar menjant aquest embotit català, que ha guanyat un lloc destacat a la nevera. "Jo no sé de què sereu vosaltres, si sou de cuinar amb vi o un cafè... Jo cuino menjant secallona”, deia.
El toc personal de Georgina Rodríguez
La influencer, que protagonitza el popular documental Soy Georgina a Netflix, no ha dubtat a compartir els seus petits plaers culinaris amb els seus seguidors. La seva passió pel menjar és evident, i sovint comparteix receptes i moments familiars a la cuina, sempre amb un toc personal que la caracteritza. Com, per exemple, el fet de tallar la ceba mentre porta posades unes ulleres de sol.
Però ja sabem que Georgina és molt seva, amb les seves peculiaritats i el seu sentit particular de l'humor. Gràcies a això ja ha pogut no només tenir èxit a les xarxes socials, sinó també protagonitzar un documental de Netflix que ha publicat fa uns mesos la seva tercera temporada. Res malament, eh.
El més curiós de tot és que aquest producte català no està disponible a tot arreu del món. De fet, a Aràbia Saudita, on Cristiano Ronaldo juga actualment, la secallona està prohibida a causa de les restriccions alimentàries que regeixen al país. Tot i això, Georgina continua gaudint d'aquest embotit quan es troba en altres destinacions, cosa que subratlla la seva estima per la gastronomia de diferents cultures.