Escena de Com si fos ahir amb el Marc en primer terme

'Com si fos ahir' del 9 de gener: El Marc desesperat, ho paga amb l'Eva

Segon capítol de 'Com si fos ahir' després de l'aturada nadalenca

Els seguidors de la sèrie 'Com si fos ahir' han pogut tornar a gaudir avui de la telenovel·la de sobretaula a TV3. Després d'una parada per les festes nadalenques, la sèrie tornava per començar a aclarir algunes incògnites. 'Com si fos ahir' es va acomiadar deixant oberts dos fronts. Per una banda vam veure com al Quim, ja mort, li apareixia una altra filla secreta. El Litus pensava que la filla, de nom Virgínia, era filla seva, però avui hem pogut confirmar que ell no és el pare. No hi ha cap dubte que la Virgínia és filla del Quim.

L'altra trama que va quedar oberta va ser la pallissa que va rebre el Jordi a mans d'uns sicaris enviats per la Cati. L'objectiu era el Valeri, però es van equivocar. La Cati ha fugit i el seu fill està ultrapassat per la situació.

Al capítol del dimarts 9 de gener veurem com diverses trames avancen i altres comencen. L'Eva se sorprèn de la inesperada proposta que l'Andreu va fer a la Feli. Recordem que abans de Nadal, l'infermer va proposar a la seva xicota viure junts. Cosa que, com vam poder veure a la cara de la Feli, no hi va agradar gaire. Més tard, la Feli sospita que l'Andreu li ha mirat el mòbil i s'enfada amb ell. Podrem veure si l'Andreu és culpable o no, però és evident que la desconfiança d'ell cap a ell es produeix des de fa temps.

La Marta no tanca bé la seva relació amb el Salva

En una altra trama, el Litus demana permís a la Marta, la seva cosina, per contactar amb  el Salva. La raó és que l'Ismael necessita que l'ajudi amb una feina de l'institut. La feina és sobre el món de la justícia i el Salva, en ser advocat, seria de gran ajuda al noi. Això no agradarà a la Marta, que vol que el seu ex deixi de formar part de la seva vida com més aviat millor.

Per fi sabrem a quant puja la multa a l'Ainhoa ​​per fer-se passar per una altra persona i cobrar la pensió. L'Ainhoa ​​va massa justa de diners per pagar la multa i parla del problema amb el Litus. La multa és molt elevada i el Litus, força aclaparat darrerament, no té una situació econòmica prou pròspera per ajudar la seva parella.

D'altra banda, el Marc, molt enfadat per la fugida de la seva mare, paga les frustracions amb l'Eva i li exigeix ​​que aconsegueixi nous clients per al gimnàs.  Tots dos tindran una agra discussió que l'Eva no entendrà.

S'obre una nova trama per a la Noe

Finalment la Noe ha entrat al Consell Escolar de l'institut. El personatge interpretat per l'actriu i cantant Elena Gadel sempre ha tingut molta personalitat. Aquesta trama promet donar alguns moments amb un toc còmic, on es podrà veure la faceta més canyera de la Noe.

Elena Gadel, una de les sorpreses positives de la sèrie

L'Elena es va donar a conèixer com a cantant a Operación Triunfo però també és actriu. Va ser una de les sorpreses de l'elenc inicial de 'Com si fos ahir' el 2017 i s'ha mantingut.

Elena Gadel - Lobo

Després del seu pas per Operación Triunfo, Gadel es va convertir en membre del grup pop Lunae. Aquest grup es va formar amb cantants de “Operación Triunfo” que inicialment no havien perseguit carreres en solitari. Lunae va guanyar popularitat el 2003 amb el seu senzill debut 'Hipnotizadas', que es va convertir en un èxit estiuenc a Espanya i va ser inclòs en un anunci de Pringles. El seu àlbum debut, 'Olor a Nou', incloïa una barreja de cançons en espanyol i anglès, mostrant la versatilitat del grup. Tot i això, el grup va ser de curta durada, i per al 2005, s'havien dissolt, amb Gadel perseguint altres projectes.

A més de la seva carrera musical, Elena Gadel també és reconeguda pels seus rols en sèries de televisió populars com "El Internado" i "Velvet", així com en pel·lícules com "El Orfanato" i "Lo Impossible", a més de la ja citada ' Com si fos ahir'.