Muntatge amb Virginia de 'Com si fos ahir' i una emoticona amb cara d'ensurt

'Com si fos ahir' del 8 de juliol: Tots esperen les explicacions de la Virgínia

A més, la Noe podria estar embarassada

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i el resum és que hi haurà tensió. Tensió entre diversos personatges i per diversos motius. Hi haurà tres trames principals. A la primera, la Noe està nerviosa perquè no li ve la regla. Es troba molt malament i l'Aitor l'acompanya a l'hospital. Abans, a la feina, s'ha fet un test d'embaràs. Serà positiu? No hi ha cap dubte que el pare és l'Aitor però el que cada cop té més dubtes és ella. Ha intentat boicotejar la relació del Miquel i la Vero encara que no gosa reconèixer que s'ha equivocat.

La seva relació amb l'Aitor segueix per inèrcia, però és evident que la passió del principi ja ha passat. Una relació que bàsicament s'aguantava per això. Ha quedat tocada de mort, però la Noe no pot tornar enrere. Encara que deixi l'Aitor, el Miquel està bé amb la Vero.

Donarà explicacions la Virginia?

Una altra trama estarà relacionada amb les conseqüències de la resurrecció de la Virgínia. La noia va simular la seva mort i reaparició en la lectura del testament. Aparentment per donar una lliçó als seus germans, però poc més sabem. El Marcel es va desmaiar i el Marc es va quedar sorprès.

Erica, la mare de la Virgínia, va somriure. Era evident que coneixia el pla. La Cati, el Marc i el Marcel estan molt enfadats pel que acaben de descobrir. A l'avenç ofert per TV3 sabem que la Virginia encara no els ha explicat el motiu pel qual va fingir la seva mort. Si que deduïm l'origen i és l'obsessió dels dos germans contra el Sergi, a qui van drogar per intentar treure'n informació. El Sergi vol parlar amb ells però es barallen.

Més problemes amb el casament de l'Ivan i el Ricky

Finalment, el Ricky convida el Montero, un ex de l'Ivan, al casament i aquest vol celebrar el comiat de solter de l'Iván. Els futurs nuvis es prometen que no seran infidels a les respectives festes. Aquest casament és una de les trames –potser la que més– més criticades pels fans de 'Com si fos ahir'. Ivan no està enamorat però no gosa dir-li al seu promès que no es vol casar. A més també veurem com Ivan flirteja amb un altre home al gimnàs. Això acabarà malament, especialment per al Ricky que sí que està enamorat.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 8 de juliol del 2024?

L'episodi començarà a les 16.06 i tindrà una durada aproximada de 30 minuts. S'emetrà després de l'espai culinari 'Cuines', on aprendrem a cuinar una recepta estiuenca : tomàquets farcits d'amanida. Com cada dia es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.