Muntatge amb una imatge de Noe de 'Com si fos ahir' ia la cantonada inferior esquerra, una emoticona de gent barallant-se

'Com si fos ahir' del 31 de maig: Cop dur per a la Noe

També veurem que alguna cosa rara passa amb la Joana

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Normalment és el dia en què passen més coses per deixar els teleespectadors amb la intriga. Serà així aquesta setmana? Aquest divendres veurem quatre trames principals.

A la primera, l'Aitor recorda a la Noe que viure a casa era provisional i que hauria de buscar un pis per a ella i els nens. La Noe ho assumeix i es compromet a fer-ho. Problemes a la vista? Tot indica que l'Aitor s'està començant a cansar.

Des del primer moment es va veure que era una persona lliure i viure amb parella i amb dos nens és als antípodes de l'estil de vida que portava fins a conèixer la Noe. Viatges constants i llibertat total. Passat el primer moment de passió… veurà l'Aitor que s'està equivocant? Quina serà la reacció real de la Noe després de conèixer les intencions del seu xicot?

Per si això no fos poc, la Noe desconeix que la seva amiga Vero és la nova il·lusió del Miquel, la seva ex. Al capítol de divendres veurem que, finalment, la Vero soparà a casa del Miquel. El mateix Miquel va comentar als seus amics que està il·lusionat amb la Vero i els va demanar discreció. El Jordi, ex de la noia, li va demanar que la cuidés.

Primer cupcakes i ara karaoke...

La següent trama no agrada gaire als fans de la sèrie. Es tracta del flirteig entre el Francesc i la Silvia. Molts dels seguidors de 'Com si fos ahir' són crítics en xarxes socials amb la Silvia per l'actitud que té darrerament. Aquest divendres veurem que el Francesc envia un missatge a la Sílvia, però l'Ivan respon per ella i li concerta una cita en un Karaoke. Com s'acabarà? Oculta alguna cosa el Francesc? Recordem que va tenir una actitud molt rara amb la Sílvia, fent veure que no la recordava.

La Joana dóna motius de preocupació... i pot ser greu

Finalment la Joana no vol que l'Andreu deixi la Cristina per la Pili. Això és una cosa que l'Andreu no contempla, però s'ha convertit en una obsessió per a la Joana. L'Andreu la tranquil·litza. També veurem que la Joana explica les seves pors sobre la Patri d'una manera estranya. L'actitud de la mare de l'Andreu no és normal. Fa unes setmanes que es va veient que alguna cosa li podria passar i això s'ha aguditzat des que ha tornat del Canadà. Tot indica que podria tenir alguna malaltia. Potser Alzheimer?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 31 de maig del 2024?

El capítol començarà a les 16.10 i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.