Muntatge amb una imatge de Clara de Ramon durant un reportatge. A l'esquerra una imatge amb el repartiment de la sèrie de tv "Com si fos ahir"

Qui és Clara de Ramon? Etna, el nou personatge de 'Com si fos ahir'

L'actriu que s'incorpora al repartiment de la sèrie d'èxit de TV3

Nascuda l'any 1993, a Mataró (Barcelona), Clara de Ramon és una jove actriu que ja ha demostrat el seu talent tant a cinema i televisió, com als teatres. Ara s'acaba de convertir en l'últim fitxatge de Com si fos ahir .

Clara de Ramon va debutar amb només 16 anys, i ho va fer de la mà del cineasta català Joaquim Oristrell a través de la comèdia romàntica, Dieta mediterrània (2009). La fama li arribaria poc temps després, gràcies a la sèrie produïda per Diagonal TV per a TV3, Kubala, Moreno i Manchón (2011-2014), en què va interpretar el personatge de Sara Solé i Bonet, la perspicaç filla de Kubala i Rosa. Després d'una fugaç intervenció a Merlí. Sapere Aude (2021), la consolidació de la seva carrera arribaria amb la Virgínia d'Amar en tiempos revueltos (2020-2021).

Tot i això, el principal prestigi de Clara de Ramon fins ara, s'ha produït mitjançant les seves interpretacions als escenaris, arribant a protagonitzar nombroses obres des de l'any 2010. Entre les més celebrades, es troben "Agost", "Nit de Reis" , "Jerusalem" i "Hamlet". La seva interpretació més recent ha estat sota les directrius d'Anna Serrano Gatell a “Cacophony”, peça original de Molly Taylor, que s'ha representat a la Sala Beckett de Barcelona.

L'arribada d'Etna

La primera aparició de Clara de Ramon a Com si fos ahir ha tingut lloc avui dimarts 16 d'abril. Clara interpreta el personatge d''Etna', filla de Jofre, que alhora està interpretat per Isaac Alcayde. Aquestes últimes setmanes hem pogut veure com en Jofre parlava la Cati sobre la seva filla. Viu a Suïssa, on treballa com a corresponsal d'un mitjà de comunicació. La relació entre pare i filla no és gaire fluida encara que no n'hem pogut conèixer gaires més detalls.

Etna no ha entrat amb molt bé peu a la sèrie. Ha tingut un conflicte amb en Marc al gimnàs, encara que finalment la situació s'ha arreglat i han congeniat. Serà el principi de res més? A qui no li ha fet gràcia el bon rotllo entre en Marc i l'Etna és a la Cati. No és la primera vegada que boicoteja una relació del seu fill, ja sigui sentimental o d'amistat. Ho tornarà a fer aquesta vegada?

Sota els trets de Clara de Ramon, aquest personatge pot adquirir molta força i esdevenir tot un referent per a la sèrie. La seva experiència l'avala, ja que malgrat la seva joventut, ja és tota una veterana de la televisió i manté inalterables principis tan determinants, com quan durant una entrevista per a RAC1, va advertir que considera "molt perillós que el teu lloc al món sigui tenir un pes a les xarxes".