Dona més gran amb expressió seriosa i una icona de foc al costat.

'Com si fos ahir' del 12 de juliol de 2024: Passarà una desgràcia per culpa de la Joana

També hi haurà trames relacionades amb personatges com el Joel o l'Iván i el Ricky

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Amb aquest episodi s'acaba la penúltima setmana de la temporada 7. El final serà el diumenge 21, en un capítol especial de més d'una hora de durada, com és habitual al final de temporada d'aquest tipus de sèries. Aquest divendres passaran coses. I alguna pot ser greu. Hi haurà tres trames.

A la primera, la Joana es pren més pastilles del compte. A casa de l'Andreu, la Joana mira la Pili de manera estranya. La cara és demolidora. La Joana té un problema greu i les conseqüències poden ser imprevisibles. Més tard, la dona decideix portar el Nico i l'Aurora al parc. Passarà una desgràcia. Servirà perquè la seva família i amics obrin els ulls i la portin al metge perquè pugui determinar què està passant?

El Joel vol que el Salva també vagi amb ell i la Marta de vacances

També veurem que el Joel vol que el Salva li deixi la seva càmera de fotos per a les vacances, però en realitat el que el noi vol és que el Salva vingui amb ells. El Salva inicialment va voler apartar-se per deixar-li espai ja que tant ell com la Marta han detectat que a causa del maltractament que va patir per part del seu pare, de vegades li costa confiar en els homes.

El Joel cada cop s'està adaptant millor a la vida amb el Salva i la Marta. Tot i la seva desconfiança inicial – lògica amb tot el que ha hagut de patir – ha pogut veure que són bones persones i que s'hi preocupen.

Joana en una escena de 'Com si fos ahir'
La Joana en una escena de 'Com si fos ahir' | TV3, Twemoji, XCatalunya

L'Ivan queda amb un altre home. Se n'assabentarà el Ricky?

Finalment la trama més avorrida. No ho diem nosaltres, és un clam dels fans de la sèrie a xarxes socials. La trama del casament – si és que s'arriba a celebrar – entre el Ricky i l'Ivan. Aquest últim no està enamorat, però no sap com dir-ho i la situació s'està descontrolant.

Iván diu que està malalt per no anar amb la Sílvia –que és la nova organitzadora del casament– i el Ricky a les vinyes on es casaran. El Francesc enxampa l'Ivan amb una cita i el qüestiona. Recordem que el Francesc va ser plantat a l'altar per una ex i el tema de les infidelitats i els enganys li cabreja molt. ¿Ho explicarà al Ricky o el mateix Ivan acabarà sent valent i confessarà que no es vol casar?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 12 de juliol del 2024?

El capítol començarà a les 16.03 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Fins divendres que ve, penúltim capítol de la temporada, 'Com si fos ahir' començarà uns minuts abans en comparació a l'horari d'abans d'estiu.

El que no canvia és on es podrà veure. Com sempre en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.