Una dona amb un vestit brillant posant davant un fons decoratiu blau, amb el logotip de TikTok a la cantonada inferior dreta.

VÍDEO: Rosalía 'es passa' Tiktok amb aquest repte viral

La cantant catalana triomfa en aquesta xarxa social xinesa

Rosalía, la talentosa cantant i fenomen global, ha tornat a ser el centre d'atenció a TikTok amb la seva participació en un nou repte viral que ha deixat tots bocabadats. La catalana, coneguda per la seva capacitat de reinventar-se i adaptar-se a les tendències, ha demostrat una vegada més perquè és una de les artistes més influents de la seva generació.

La carrera de Rosalía ha estat meteòrica des que va irrompre a l'escena musical amb el seu àlbum "El Mal Querer". El seu estil únic, que fusiona flamenc amb música urbana, ha conquerit milions de seguidors arreu del món. Amb una presència aclaparadora tant a l'escenari com a les xarxes socials, Rosalía ha sabut mantenir la seva rellevància i connectar amb la seva audiència de manera constant.

En aquesta ocasió, Rosalía ha aconseguit "passar-se TikTok" amb la seva participació al repte viral "eight, seven, six, five, four". Aquest desafiament, que ha guanyat popularitat ràpidament a la plataforma, consisteix a fer una sèrie de moviments coordinats al ritme d'un compte regressiu musical. El carisma i la destresa de Rosalía per executar el repte han fet que el seu vídeo esdevingui viral, acumulant milions de visualitzacions en qüestió d'hores.

Una de les artistes amb més seguidors del món

L'impacte de Rosalía a TikTok no és casualitat. La cantant compta amb més de 31,5 milions de seguidors a la plataforma, i cadascun dels vídeos sol generar un alt nivell d'interacció. La seva capacitat per adaptar-se a les tendències i el talent per crear contingut atractiu l'han convertit en una figura central a l'ecosistema de les xarxes socials. A més, Rosalía també manté una forta presència a Instagram, on té més de 25 milions de seguidors, consolidant-se com una de les artistes més influents del moment.

La resposta dels seguidors de Rosalía al vídeo del repte protagonitzat a la xarxa social xinesa ha estat increïble. Els comentaris elogien la seva habilitat i el seu estil inconfusible i molts han intentat replicar el repte, convertint-lo en una tendència encara més viral. Rosalía té habilitat per connectar amb la seva audiència i generar tendències demostra la seva comprensió del panorama digital i la seva capacitat per mantenir-se rellevant en un món en canvi constant.

Persona amb samarreta del FC Barcelona fent un gest de pau amb les dues mans davant d'un edifici.
Rosalia amb la samarreta del Barça | Instagram

Rosalía i ús de les xarxes socials

No és la primera vegada que Rosalia es converteix en tendència a TikTok. E n el passat, ha participat en diversos reptes virals i ha utilitzat la plataforma per llançar avenços de les seves noves cançons i col·laborar amb altres artistes . La seva presència a TikTok és una extensió de la seva creativitat i capacitat per innovar, elements que han estat clau en el seu èxit continu.

La influència de Rosalía va més enllà de la música. El seu estil i actitud han marcat tendència en la moda i la cultura popular. Cada moviment seu és seguit de prop pels seus fanàtics i per la premsa, cosa que reforça el seu estatus com a icona cultural.