Triar el millor restaurant per anar a menjar un dia festiu és una feina molt complicada si l’ha de fer una única persona. De fet, necessitaria bastants dies i diners per poder visitar tots els establiments de la comarca. Per això, la majoria de les persones prefereixen anar als locals més propers per no fallar amb la seva decisió.
Saber cuinar és una de les arts que dominen els més privilegiats. De fet, és un dels punts clau per estar al capdavant d’un bon restaurant. Últimament s’han posat de moda alguns programes de cuina sobre els millors restaurants de diferents llocs i TV3 no s’ha quedat enrere amb el format.
El xoc entre concursants de "Joc de cartes"
Concretament, estem parlant de Joc de cartes. El programa català ja s'ha consolidat. Hi ha el 'Joc de cartes' i el 'Joc de cartes Estiu', que s'està emetant ara. L'últim episodi va deixar mostres de l’escletxa d’edat amb la manera d’entendre la cuina.
L’enfrontament ens va deixar unes imatges úniques entre dos grups de concursants. L'escena comença amb Marc Ribas preguntant-li a l’Ester, de la braseria Mendebal la nota d’unes croquetes comparades amb les seves. La dona respon que no hi ha color posant-los-hi un 5,5 de nota global.
Les dues joves que les havien fet, Abril i Nini de l’hamburgueseria Wissler, tenen una conversa, resignades, sobre la seva decisió. “Per ser un 10 han de ser les d’ella” afirma una d’elles irònicament.
Marc Ribas i les xifres de "Joc de cartes"
Aquest xoc entre les concursants no va deixar indiferent a ningú. L’audiència s’ha dividit entre els que estan a favor de les joves i els que suporten a l’Ester. Això sí, una cosa és clara, Marc Ribas va aprofitar que coneixia aquesta rivalitat per generar aquest moment de tensió.
El periodista català encapçala la vuitena temporada de “Joc de cartes”. Després d’aparèixer a alguns programes de cuina de la Corporació Catalana com Cuines o Pop up Xef, Ribas afronta el repte de ser el presentador d’un dels programes de televisió amb més audiència del país. De fet, en les últimes emissions, el programa va liderar el prime time de TV3 amb una quota de pantalla de gairebé el 20% de Catalunya.
La cuina és un dels temes que més interessa a tota la població. Menjar és un plaer de la vida i fer-ho de bona qualitat és gairebé una obligació. Per això, els programes de gastronomia acostumen a ser un èxit per totes les canals de televisió.