Possible fitxatge del Real Zaragoza amb l'escut i La Romareda de fons

El Saragossa intentarà una altra vegada el fitxatge més desitjat

L'equip aragonès ja va intentar incorporar-lo l'estiu passat

El Reial Saragossa està decidit a intentar aconseguir una vegada més un dels seus fitxatges més desitjats: el retorn de Bebé. El jugador del Rayo Vallecano, que ja va tenir un impacte significatiu durant la seva cessió de sis mesos, a final de la 2022/23, al club aragonès, s'ha convertit en una prioritat per al Saragossa a la recerca de reforçar l'equip de cara a la temporada que ve i lluitar per l'anhelat ascens a Primera Divisió. Bebé, amb la seva experiència i habilitats, és vist com una peça clau per assolir aquest objectiu.

L'atacant capverdià, el nom complet del qual és Tiago Manuel Dias Correia, va tenir una temporada 2023/24 no especialment activa amb el Rayo Vallecano, participant únicament en 21 partits i anotant quatre gols. El seu futur a Vallecas no és clar, i el Reial Saragossa està disposat a aprofitar aquesta incertesa.

Amb vinculació fins al 2025, la situació contractual de Bebé podria facilitar una sortida si les dues parts arriben a un acord favorable, ja que els madrilenys pretenen obtenir rèdit econòmic per la seva sortida. I això, si es queda aquest curs al Rayo i no renova, no es podria donar el proper estiu, quan ja serà agent lliure.

El passat de Bebé al Reial Saragossa és un factor que juga a favor del club aragonès. Durant la seva cessió al segon tram de la temporada 2022/23, Bebé va demostrar ser un jugador determinant, amb actuacions que van deixar una empremta positiva a l'afició i a la directiva del club. El seu estil de joc, caracteritzat per la seva velocitat, potència física i capacitat per generar oportunitats de gol, a més del predilecte xut des de la llunyania, encaixa perfectament amb les necessitats actuals del Saragossa.

El retorn somiat de Nadó

El director esportiu del Reial Saragossa, Juan Carlos Cordero, ha manifestat diverses vegades el seu interès per comptar novament amb Bebé a la seva plantilla. I Víctor Fernández, l'entrenador, també hi està a favor, ja que li convenç la idea de reforçar l'atac de l'equip amb un jugador que ja coneix el club i que es pot adaptar ràpidament al seu esquema tàctic. Bebé, amb la seva capacitat per jugar tant a la banda com al centre de l'atac, ofereix una versatilitat que seria molt útil per al tècnic saragossista.

El Reial Saragossa és conscient que haurà de fer un esforç econòmic per convèncer el Rayo Vallecano que el deixin sortir. Encara que, evidentment, la tessitura òptima seria que l'atacant de Cap Verd perdonés l'any que li queda de contracte i rescindís amb els madrilenys. Això, però, s'augura complex que passi.

L'afició saragossista, sempre apassionada i entregada, veuria amb bons ulls el retorn d'un jugador que ja els va donar moltes alegries en el passat. En la seva aventura a La Romareda va disputar 16 duels i va veure porta en 4 ocasions. Mentre les negociacions avancen, el Saragossa segueix explorant altres opcions al mercat de fitxatges per assegurar-se de comptar amb una plantilla competitiva.