Unai Vencedor i Konrad de la Fuente presentats a l'Eibar

L'aventura d'Unai Vencedor fora de l'Athletic de Bilbao

Vencedor va sortir del club basc el passat estiu

El repartiment de minuts a l'Athletic de Bilbao per a Unai Vencedor era molt baix. Ernesto Valverde no l'ha tingut en compte a la plantilla i el jove de 23 anys té millors oportunitats en un altre club. Després dels 183 minuts que va tenir la temporada passada, seguir a la banqueta era molt perjudicial per a la seva carrera. El club bilbaí va rebre diverses ofertes l'estiu passat i finalment va acabar acceptant la proposta de cessió efectuada per l'Eibar. És habitual que l'Athletic cedeixi futbolistes a altres equips del País Basc i sabien que a la SD Eibar tindria minuts. El jugador necessitava un club on pogués tenir més protagonisme i recuperar el temps perdut la temporada anterior. I no s'equivocaven.

L'Eibar no era l'únic club interessat a aconseguir Unai Vencedor per a aquesta temporada ja que un altre aspirant a l'ascens, el Valladolid, havia preguntat per ell al club basc. La decisió va ser clara i es va apostar per "ajudar" l'Eibar, que necessita sumar punts si voleu aspirar a tornar a Primera Divisió. Aquest és el seu tercer any consecutiu a la divisió de plata.

Unai Vencedor 2019-2020 Athletic Club

Unai Vencedor juga com a migcampista defensiu i és conegut pel seu estil de joc inusual però efectiu. Destaca per la seva capacitat per fer passades progressives i per la seva solidesa defensiva. El basc és un jugador clau al migcamp, iniciant jugades i participant activament en la creació d'oportunitats de gol, encara que no dispara a porteria amb freqüència. La seva versatilitat i habilitats el converteixen en un jugador destacat amb un gran potencial per al futur del futbol espanyol

La cessió a l'Eibar li ha anat molt bé i ha esdevingut peça clau per als d'Ipurúa. Ha disputat 16 partits a la Lliga Hypermotion marcant 2 gols i donant 2 assistències, unes xifres bones per a algú que juga en la seva posició i que en molts partits no ha estat a l'11 inicial.