Muntatge amb una imatge de Toni Freixa en un plató de televisió ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, Marc Crosas amb un micròfon a la mà fent de comentarista

Toni Freixa ataca el Barça per desgastar Laporta i Marc Crosas el posa al seu lloc

No és la primera vegada que Toni Freixa polemitza a xarxes amb futbolistes o exfutbolistes del Futbol Club Barcelona

La situació del FC Barcelona continua sent complicada. La nova Junta Directiva ha impulsat diverses iniciatives des que va pujar al poder el 2021. Gairebé tres anys de contenció, palanques i solucions imaginatives per intentar revertir el desastre generat per Josep Maria Bartomeu. Les eliminacions primerenques del Barça a les dues últimes edicions de la Champions League no han ajudat. Uns ingressos que haurien anat molt bé.

Tot i la feina feta, els sectors d'oposició a Joan Laporta – no suporten la seva figura – continuen movent-se per intentar desbancar-lo i col·locar el Bartomeu de torn. De fet, s'està treballant en una candidatura encapçalada per un nét del mort president Agustí Montal. Una candidatura molt promocionada pels diaris que sempre han estat propers al nuñisme i al bartorosellisme.

Un dels personatges que també usen aquests sectors és Toni Freixa, enemic acèrrim de Joan Laporta. L'advocat català és conegut per la seva llarga trajectòria a la junta directiva del FC Barcelona. Ha treballat sota les presidències de Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu.

Freixa ha participat en dues eleccions presidencials del FC Barcelona, el 2015 i el 2021. El 2015, es va presentar a les eleccions i va obtenir més avals que vots, quedant en quart lloc. A les eleccions del 2021, Freixa novament es va postular, aquesta vegada sota la candidatura de Fidels al Barça, enfocant-se a garantir la independència política del Barça ia la continuïtat de Ronald Koeman com a entrenador. Va ser un fracàs absolut.

Des de llavors s'ha dedicat a buscar conflicte a les xarxes. Va ser sonat quan "va acusar" Gerard Piqué d'estar menjant en un restaurant. El zasca de Gerard va ser èpic. Ara n'ha rebut una altra, la vegada per part de Marc Crosas. Crosas va jugar al Barça i actual és comentarista esportiu. També ha col·laborat amb la Kings League.

La darrera de Freixa ha consistit a ironitzar amb el joc del Barça, comparant-ho amb el del Barça Legends, l'equip de veterans.

No trigava a respondre Crosas, fent incidència en la hipocrèsia de Freixa. L'excandidat a la Presidència del Barça demanava unitat quan manava Bartomeu. Ara ataca. I és evident que l'objectiu no és altre que Joan Laporta. El joc de l'equip –que evidentment ha de millorar– és l'excusa.

Trajectòria de Marc Crosas

La carrera futbolística va començar al planter del FC Barcelona, on va progressar fins a arribar a l'equip B el 2006. Al llarg de la seva trajectòria, Crosas va jugar a diversos clubs tant a Europa com a Mèxic.

Després del seu pas pel Futbol Club Barcelona, Crosas va fitxar per l'Olympique de Lió en qualitat de cedit el gener del 2008. Posteriorment, a l'agost del mateix any, es va traslladar al Celtic de Glasgow, signant un contracte de quatre anys. Al Celtic, Crosas va tenir una destacada actuació, arribant a ser nomenat el jugador jove de l'any del club a la seva primera temporada.

"Para mí es un placer poder decir que soy Mexicano" Marc Crosas

El 2011, Crosas es va unir al FC Volga Nizhny Novgorod de Rússia, abans de traslladar-se a Mèxic per jugar amb Santos Laguna el 2012. A Santos Laguna, Crosas va tenir un impacte significatiu, ajudant l'equip a guanyar el campionat nacional el 2012. Després de la seva etapa a Santos Laguna, Crosas va continuar la seva carrera a Mèxic amb equips com Lleons Negres de la Universitat de Guadalajara i Cruz Azul.

A nivell internacional, Crosas va representar Espanya en categories inferiors, incloent la sub-17, sub-19 i sub-21. Va jugar a l'Eurocopa Sub-19 del 2007, on Espanya es va consagrar campiona.

Després de retirar-se del futbol professional, Crosas s'ha dedicat a ser analista esportiu i ha obtingut la ciutadania mexicana. També ha estat vinculat amb la Kings League Américas com a Director Esportiu.