Muntatge amb una imatge de les jugadores del FC Barcelona durant un partit ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle i difuminat, la futbolista a què fa referència la notícia

Situació molt tensa entre el FC Barcelona i una de les seves cracs

La convocatòria de la futbolista del Barça amb la selecció espanyola ha tensat encara més la corda entre jugadora i club

La renovació del contracte d'Alexia sembla que es refreda tenint en compte els últims esdeveniments que han passat amb la jugadora del FC Barcelona. La migcampista de Mollet té congelada l'oferta de renovació que té damunt la taula per part del seu club actual, i l'enuig del Barça per la convocatòria de les dues vegades Pilota d'Or no ha acabat d'agradar..

Alexia segueix amb el seu procés de recuperació dels seus problemes de genoll

Cal recordar que Alexia es va perdre tota la temporada passada per culpa d'un trencament del lligament encreuat anterior de la cama esquerra el 5 de juliol del 2022, previ a la disputa de l'Eurocopa femenina disputada a Anglaterra. La migcampista culer va obtenir l'alta mèdica el 26 d'abril de 2023 , però a l'octubre del mateix any, durant la disputa d'un partit, va notar molèsties i va haver de ser tractada pel club que l'ha estat sotmetent a un procés de rehabilitació fins al dia d'avui.

El Barça s'oposa a la convocatòria amb la selecció espanyola

La seleccionadora espanyola, Montse Tomé, va sorprendre tothom amb la convocatòria d'Alexia Putellas per disputar les semifinals de la UEFA Nations League davant els Països Baixos, a la qual van doblegar per 3 a 0, i on Alexia no va disputar cap minut. Aquest partit era històric perquè permetia a Espanya obtenir un bitllet per als seus primers Jocs Olímpics de la història que es disputaran el proper estiu a París.

Recordem que la vigent campiona del Món no ha disputat mai unes Olimpíades, pes el bitllet que podia obtenir guanyant els Països Baixos es va vendre com una cita històrica per a la selecció que ara dirigeix ​​Montse Tomé. Cal recordar que només hi havia 3 bitllets a la zona UEFA per disputar les properes Olimpíades de París 2024, i l'accés a la final li assegurava a la vermella aquesta presència a la cita olímpica.

Per la seva banda, al Barça li va caure com un gerro d'aigua freda la convocatòria d'un dels vaixells insígnia. Doncs, en aquesta mateixa línia, la vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, va declarar als micròfons de RAC1 que “Alexia s'està recuperant actualment i és un assumpte delicat. Els serveis mèdics creuen que no hauria d'acudir a la convocatòria. Haurem de gestionar aquesta situació que no ens agrada i espero que tot vagi bé”, va sostenir.

A la mateixa línia va apuntar el tècnic del FC Barcelona, ​​Jonathan Giráldez, respecte a la convocatòria de l'Alexia Putellas per a la fase final de la Nations League. Giraldez va apuntar que "va ser una sorpresa la convocatòria d'Alexia, el dia abans em van dir que no hi aniria".

A més, Giráldez va comparar el procés de recuperació d'Alexia amb el de la internacional Sueca Fridolina Rölfo quan va assegurar que “em preocupa, hi ha un cas similar amb Rolfö que està en procés de recuperació i al final és l'únic que podem fer, hi ha una obligatorietat de assistència, jo no puc dir res més sobre això, la nostra manera de funcionar és enviar la documentació perquè sàpiguen el que hem fet”.

La renovació d'Alexia Putellas estancada

La situació actual només fa que aguditzar encara més la tensa relació que tenien el club amb Alexia Putellas. Fins al punt que, avui dia, la renovació de la internacional espanyola queda a l'aire. Alexia té el seu futur a l'aire, i aquesta darrera decisió de la crac blaugrana només ha fet que tensar més l'acorda per a una possible renovació de la futbolista blaugrana.

This is Why Alexia Putellas is GOAT of Women Football!

Cal recordar que Alexia va arribar al Barça a l'estiu del 2012 procedent del Llevant, havent passat actualment pel RCD Espanyol. En aquestes 12 temporades, Alexia ha anotat un total de 165 gols, comptant totes les competicions, i ha disputat un total de 372 partits oficials amb l'elàstica culer.

Els mesos que queden al davant, fins al final de la temporada seran crucials per decidir el futur més immediat d'Alexia, i més després que la convocatòria amb la selecció hagi deixat en punt mort la possible renovació amb el conjunt culer.