Muntatge amb l'Estadi de La Romareda i una ombra negra al centre amb el logo del Reial Saragossa

El Saragossa vol el retorn d'un futbolista que ha triomfat a Europa

No és l'únic equip de Primera o Segona Divisió que el vol

El Reial Saragossa està interessat en el retorn de Pep Biel, un jugador que ha demostrat la seva vàlua a diverses lligues europees. Aquest possible fitxatge és un més de la llista del club aragonès per enfortir la seva plantilla de cara a la temporada que ve. Pep Biel, que ha tingut una trajectòria destacada a Europa, podria ser una peça clau per a l'equip dirigit per Víctor Fernández.

La trajectòria de Pep Biel a Europa

Pep Biel ha recorregut un camí molt interessant des de la sortida del Reial Saragossa. Després del seu pas pel futbol danès amb el FC Copenhaguen, on es va consolidar com un migcampista creatiu i versàtil, Biel va fitxar per l'Olympiacos de Grècia. En aquests equips, ha demostrat la seva capacitat per influir en el joc ofensiu, destacant per la seva visió, precisió a les passades i habilitat per marcar gols des de la distància. A la temporada 2023/2024, Biel ha jugat 11 partits amb l'Augsburg a la Bundesliga. El balear ha estat allà en condició de cedit a la segona part de la temporada.

Creació al centre del camp

L'estil de joc de Pep Biel es caracteritza per la seva creativitat al migcamp, la seva capacitat per trencar línies defensives amb passades precises i la seva eficàcia en les jugades a pilota parada. Aquestes qualitats ho fan un candidat ideal per a l'esquema de Víctor Fernández, que cerca revitalitzar l'atac del Saragossa. La seva experiència en lligues europees competitives li ha permès desenvolupar una maduresa tàctica que seria molt beneficiosa per a l'equip aragonès.

Pep Biel 2022/23 - Amazing Skills, Goals & Assists (HD)

L'equip aragonès vol tornar d'una vegada per totes a Primera

El Reial Saragossa ha tingut una temporada complicada a LaLiga Hypermotion. Va començar molt bé i va il·lusionar l'afició però poc va anar baixant posicions fins a acabar en el quinzè lloc.

L'interès del Reial Saragossa a Pep Biel no és casual. El migcampista mallorquí té un fort vincle emocional amb el club, havent debutat al futbol professional amb l'equip aragonès la temporada 2018-2019. A més, la seva evolució a Europa ha estat seguida de prop per la directiva del Saragossa, que hi veu el perfil perfecte per liderar el projecte esportiu de la temporada que ve. La capacitat de Biel per adaptar-se ràpidament a diferents estils de joc i el seu coneixement del futbol espanyol són factors que juguen a favor seu.

Competidors potents

L'alt rendiment del jugador a Europa ha generat expectació i clubs com el Rayo Vallecano i la UD Las Palmas també han mostrat interès pels seus serveis. Tot i això, el desig del jugador de tornar a un entorn conegut i el projecte esportiu encapçalat per Víctor Fernández podrien ser factors decisius per al seu retorn al Saragossa.