Rubén Baraja a Mestalla amb possible fitxatge de València

L'opció del València a l'Atlètic de Madrid: Sou alt

El futbolista no ha tingut una bona temporada al conjunt entrenat per Simeone i té números per sortir

El València CF està considerant seriosament el fitxatge de Saúl Ñíguez de l'Atlètic de Madrid, una incorporació que podria ser clau per enfortir la plantilla de cara a la temporada que ve. No obstant, un dels obstacles més grans que suposa aquesta operació és l'elevat salari del jugador, que actualment podria complicar les coses tenint en compte la situació econòmica que fa anys que arrossega l'entitat che.

Saül, un veterà malgrat tenir només 29 anys

Saúl Ñíguez, de 29 anys, ha tingut una temporada irregular a l'Atlètic de Madrid, participant en 34 partits de LaLiga, però sense aconseguir consolidar-se com a titular indiscutible sota les ordres de Diego Simeone. Amb només 1 gol, el seu rendiment no ha aconseguit les expectatives de temporades anteriors. Aquest descens en el seu protagonisme ha portat les dues parts a considerar una sortida, sent el València CF un dels clubs més interessats en els seus serveis. El futbolista espanyol porta a l'Atlètic des de la temporada 2014/2015 excepte una cessió - que no va funcionar - al Chelsea la temporada 2021/2022.

Interès del València i pla de Rubén Baraja

El tècnic del València, Rubén Baraja, creu que Saúl pot ser una peça clau per reforçar el migcamp de l'equip. Amb la seva capacitat per jugar en diverses posicions, des de migcentre defensiu fins a interior o fins i tot com a lateral esquerre en situacions d'emergència, Saúl aportaria una gran versatilitat tàctica. Baraja, conscient de les limitacions econòmiques del club, intenta convèncer la directiva i el propietari, Peter Lim, de la importància d'assumir un esforç financer per cobrir el salari del jugador.

Saul Ñiguez - Top 10 Best Goals ● Can't He Score Normal Goals?

L'estil de joc de Saúl, caracteritzat per la seva intensitat defensiva, capacitat de pressió i habilitat per trencar línies amb les conduccions, s'adapta bé al plantejament de Baraja. El València, que ha mostrat un joc més compacte i defensiu la temporada passada, podria beneficiar-se enormement de l'experiència i el dinamisme de Saúl al centre del camp. La seva arribada no només milloraria la solidesa defensiva de l'equip, sinó que també afegiria una nova dimensió a l'atac amb les seves incorporacions des de segona línia.

Motius per a la possible sortida de Saúl de l'Atlètic de Madrid

La sortida de Saül de l'Atlètic de Madrid és deguda a diversos factors. Principalment, la manca de minuts i el desig de trobar un nou repte professional han motivat el jugador a considerar altres opcions. A més, l'Atlètic busca reduir la massa salarial i generar ingressos per fer nous fitxatges. La venda de Saül podria facilitar l'arribada d'altres reforços necessaris per a l'equip de Simeone. Recordem que el conjunt matalasser té diverses operacions obertes com la de Robin Le Normand.

El València vol tornar a Europa

El València CF ha fet una bona temporada a la Lliga però li ha faltat un plus per poder estar a Europa, principal objectiu de la temporada que ve. Segons el portal especialitzat Transfermarkt, el valor de mercat de Saül és de 7,5 milions d'euros. El València intentarà fitxar-lo per una xifra menor i intentar que el salari es pugui adequar a la situació econòmica de l'entitat.