Muntatge amb una imatge de l'estadi de la Romareda amb pública ia l'esquerra una ombra negra d'home que representa el jugador que vol el Saragossa. Dins de l'ombre, l'escut del València

El Reial Saragossa vol un futbolista del València

L'equip aragonès tindria un crac gairebé lligat

El Reial Saragossa és un equip que històricament estava acostumat a competir a la màxima categoria del futbol nacional. Tot i això, des de fa unes temporades el club aragonès milita a la segona divisió, i els diferents intents d'ascens a primera s'han vist frustrats.

Presament aquesta temporada no està sent gaire bona per als aragonesos ja que van catorzens a la taula classificatòria, i tenen més a prop el descens que les posicions que donen accés als play off per pujar de categoria. En aquest sentit, l'equip que dirigeix Julio Velázquez porta 4 partits sense guanyar acumulant un total de 3 derrotes, fet que ha fet que l'equip hagi retrocedit de forma considerable a la taula classificatòria.

César Moreno molt a prop de fitxar pel Saragossa

El conjunt aragonès estaria molt a prop d'aconseguir els serveis del migcampista del filial valencianista César Moreno. El jove futbolista del València Mestalla està sent un dels jugadors més destacats en el seu equip aquesta temporada. Ara com ara, ha jugat un total de 24 partits i ha donat 2 assistències de gol.

💻📻📺 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐎𝐒 | 🎙️ Rueda de prensa de 𝐂𝐞́𝐬𝐚𝐫 𝐌𝐨𝐫𝐞𝐧𝐨 en su presentación

Als seus 22 anys ha demostrat una solidesa i maduresa innata per a un jugador de la seva edat i, malgrat que el seu equip es troba a mitja taula, ha estat un dels jugadors que han cridat més l'atenció a la seva categoria. César Moreno va arribar al València cedit per l'Hèrcules i ja havia jugat en equips com l'Elx.

Fàcil acoblament al centre del camp aragonès

L'arribada de César Moreno permetria al Saragossa tenir un centre del camp més compacte i consistent, on Moreno podria encaixar a la perfecció, ja que l'equip aragonès acostuma a jugar amb dos pivots defensius. Seria una bona parella de ball al costat de Marc Aguado que acostuma a ser un titular indiscutible a l'esquema tàctic de Julio Velázquez.

A més, li permetria confeccionar un centre del camp amb un marcat tall defensiu amb dos jugadors molt experimentats en la seva posició, i molt acostumats a fer cobertures als seus laterals o als homes de banda. César Moreno també destaca per la seva capacitat de regatejar contràries i d'executar bones passades filtrades a les línies més avançades de l'equip.

A nivell tàctic, el Saragossa acostuma a jugar amb un 4-2-3-1 donant molta importància a la posició de mig centre en què César es mou a les mil meravelles. L'arribada del jove futbolista de Cartagena esdevindria el primer reforç del quadre aragonès per a la temporada 2024/2025.