Futbolistes de la Reial Societat en un camp de futbol

La perla de 17 anys que la Reial Societat podria fitxar ben aviat

La Reial Societat sol encertar amb els fitxatges de jugadors joves amb projecció

La Reial Societat està a punt de fer una nova jugada mestra i fitxar gratis el jove davanter polonès Oskar Tomczyk. L'equip espanyol té una gran xarxa de miradors a tot el món, per la qual cosa sempre aconsegueixen grans jugadors a bons preus. Això es veu reflectit a la seva pedrera, ja que cada any millora considerablement i és comparada regularment amb les pedreres d'altres equips de primer nivell.

Qui és Oskar Tomczyk?

Polònia sovint genera bons davanters, i una gran prova d'això és ni més ni menys que el polonès Robert Lewandowski, Tenint això en compte, la Reial Societat ha decidit apostar pel jove futbolista de 17 anys Oskar Tomczyk. Tot i la seva joventut, el jugador ja medeix 1,84 i s'espera que continuï creixent atesa la seva curta edat. Avui dia es necessita molta fortalesa física per jugar de davanter centre, per la qual cosa aquest jove futbolista reuneix moltes de les condicions necessàries. Amb tan sols 17 anys el futbolista no és físicament el més fort, no obstant, la seva velocitat i desplaçament de pilota són molt considerables atesa la seva encara curta experiència.

Segons informes, el polonès arribaria de franc però ho faria al gener, pel fet que el Lech Poznan no volgués renovar-lo a causa de les seves exigències econòmiques, les quals eren altes atesa la seva curta edat i rendiment demostrat. El davanter acaba contracte el 31 de desembre -allà no finalitzen com a Espanya el 30 de juny sinó a final d'any natural- i s'espera que el conjunt txuri-urdin ho pugui fer oficial aviat. La Reial Societat tenia molt bons informes de la situació i del jugador, i per això ha decidit arriscar-se. No es parlen de quantitats de diners astronòmiques, però el cert és que Tomczyk es convertirà en un dels jugadors del planter millors pagats de la Reial Societat.

Oskar Tomczyk - Bienvenido en La Real

Fitxatge per al primer equip o el filial?

Oskar té molt de potencial, però no es pot oblidar que amb prou feines té 17 anys i no té cap experiència en una Lliga de nivell. S'espera que el jugador passi almenys un any a les categories inferiors del club. L'equip filial lluita per pujar a Segona Divisió i els seus gols podrien ser de gran ajuda en aquesta segona volta. No obstant això, ateses les necessitats de l'equip nasc, no seria estrany que tingui minuts al primer equip ja aquesta mateixa temporada.