Estudi de Reial Madrid Televisió amb foto de Florentino Pérez

Enrabiada monumental de Real Madrid TV amb els àrbitres

La televisió oficial del club comenta cada jornada les decisions arbitrals més polèmiques

El Reial Madrid va visitar Benito Villamarín per enfrontar-se al Reial Betis Balompié en la setzena jornada de Primera Divisió. El partit no va passar de l'empat (1-1) i els espectadors van veure dos golassos. El primer, el de Jude Bellingham, que va marcar el primer al minut 53 i ja acumula 12 gols en 14 partits disputats de Lliga. Al minut 66 va empatar Aitor Ruibal amb un xut des de fora de l'àrea, un gol que, a preguntes dels periodistes, va explicar que podria ser el "millor" de la seva carrera.

Com és habitual els últims mesos, Real Madrid TV els dies previs a la trobada va emetre un vídeo en què valorava les actuacions de l'àrbitre del Reial Betis - Reial Madrid, Soto Grado . Després del partit, aquestes crítiques no només van acabar sinó que van continuar i també es van dirigir contra el col·legiat de la sala VAR, Jaime Latre. Qüestionen el fora de joc assenyalat Rodrygo en el gol anul·lat a Brahim. La televisió del club creu que no existeix fora de joc i argumenta que les línies estan mal llençades. Segons ells, hi ha un vídeo d'un aficionat assegut a la grada que contradiu aquesta decisió.

No és l'única decisió equivocada segons la televisió del club. Consideren que s'hauria d'haver xiulat un penal Rodrygo per falta de Ruibal i que ni l'àrbitre de camp ni el VAR no van veure o van voler veure. Així mateix critiquen la suposada discriminació a l'hora d'ensenyar targetes grogues. Alguns usuaris de xarxes socials han compartit aquests vídeos a les xarxes socials.

Canals oficials dels principals clubs de futbol

El FC Barcelona disposava des del 1996 fins fa pocs mesos d'un canal oficial del club, Barça TV. Tot i això, a finals de juny de 2023 va tenir lloc l'última emissió. Els problemes econòmics i financers del club van obligar a reduir despeses i la junta directiva va pensar que una manera important de retallar despeses era acabar amb aquest canal.