Muntatge amb una imatge de l´estadi Sánchez Pizjuan. A l'esquerra, una ombre negra d'home i dins l'ombra, l'escut de l'Athletic Club de Bilbao

Es queda sense lloc a l'Athletic Club i el Sevilla es mou per fitxar-lo

Possible moviment Bilbao-Sevilla a l'estiu

Temporada molt diferent per a Athletic Club de Bilbao i Sevilla FC. En el cas dels 'lleons' tenen serioses opcions d'estar a la propera edició de la Champions League. Tornarien després de més de 10 anys d'absència. El seu principal rival en aquesta lluita és l'Atlètic de Madrid, que les últimes setmanes ha anat fluixejant. Mentre que els bascos estan en un moment de gràcia, no es pot dir el mateix del Sevilla. L'equip entrenat per Quique Sánchez Flores va agafar aire després de vèncer per 0 a 1 a Getafe, però encara no han certificat la permanència.

31 punts a 30 jornades és el pobre balanç d'un equip que ha tingut tres entrenadors aquesta temporada. La temporada que ve és clau perquè els andalusos puguin superar la crisi esportiva i institucional que fa mesos que estan patint. És per això que hi haurà fitxatges. I hi ha molts noms a sobre de la taula. Un és el d'Álex Berenguer, de l'Athletic de Bilbao.

Berenguer acaba contracte d'aquí a menys de 3 mesos

Àlex Berenguer es troba en un moment d'incertesa pel que fa al seu futur a l'Athletic Club. Tot i que el seu contracte finalitza el juny del 2024, les converses sobre la seva renovació han estat en marxa, però encara no s'ha arribat a un acord definitiu. Des de l'entorn del jugador, s'assegura que no hi ha cap clàusula que permeti a l'Athletic prorrogar el seu contracte de manera unilateral, deixant la decisió final a les mans de Berenguer.

El futbolista no és titular indiscutible, però està complint. L'extrem esquerre porta 6 gols i 2 assistències en 26 partits de Lliga en què ha jugat. Uns bons números per a un extrem, especialment si no és titular habitual.

En aquest sentit, el Sevilla ha sorgit com un possible destí per a Berenguer, mostrant un interès ferm al jugador. Aquest interès coincideix amb els plans de renovació de l'equip andalús, que cerca incorporar jugadors amb experiència per a la temporada 2024/2025. Berenguer encaixaria en aquest perfil, especialment atractiu per la possibilitat d'incorporar-lo a cost 0, encara que implicaria assumir una prima de fitxatge i les demandes salarials.

ALEX BERENGUER WELCOME TO ATHLETIC GOLES & SKILLS

Com encaixaria al Sevilla?

Berenguer aportaria experiència i versatilitat a l'equip. La seva capacitat per jugar en diverses posicions a la zona d'atac podria ser valuosa per a un Sevilla en procés de renovació i buscant consolidar el projecte esportiu. A més, la seva habilitat per prendre decisions en moments crucials i contribuir amb gols seria una benedicció per al quadro sevillà.

La seva potencial arribada al Sevilla podria ser beneficiosa tant per a ell com per al club. Tot i això, la situació està lluny de resoldre's, i els propers mesos seran crucials per determinar on jugarà Berenguer la temporada que ve. Les properes setmanes i mesos seran clau.