Muntatge amb una imatge de Nabil Fekir a primer terme i el Benito Villamarín de fons

El preu mínim que demanarà el Betis si Fekir vol sortir

Segueixen els rumors en relació amb el futbolista francès

El Real Betis està en plena baralla per ingressar en posicions europees, mantenint-se ara mateix en setena posició, ia 1 punt de la Reial Societat que ocupa plaça de Conference League. Es preveu una àrdua baralla on a part de donostiarres i andalusos, també hi estan implicats altres equips com el València o la UD Las Palmas.

El que ens fa preveure un final de competició frenètic per aconseguir la tan anhelada sisena plaça de la taula. Els bètics volen tornar a Europa després d'un any en què els homes de Manuel Pellegrini van fer un discret tercer lloc a la UEFA Europa League i que el va delegar als play off de la Conference League on van caure de primer amb el Dínamo de Zagreb croat.

Nabil Fekir, podria tancar la seva etapa al Betis

Tot i tenir contracte fins al 2026, Nabil Fekir ha vist com el seu protagonisme a l'equip ha anat de més a menys a mesura que han anat passant les temporades. A les dues últimes campanyes ha disputat 25 partits, quan a les primeres 3 va jugar una mitjana de 33 partits per campanya. Un protagonisme que ha anat a menys i, en bona mesura, pel llast que li han suposat les reiterades lesions.

El franc-algerià no ha acabat de trobar la seva millor versió i això ha fet que sigui un jugador secundari a la planificació de Manuel Pellegrini. Amb aquest context, Fekir ja contempla la sortida del club verd-i-blanc per a la propera campanya, on tot a punt que l'atacant bètic de 30 anys podria veure's seduït per les quantioses ofertes econòmiques que se li proposen des d'Aràbia Saudita.

El president del Betis, Ángel Haro, ha anunciat que la clàusula de rescissió de Fekir és de 15 milions d'euros. En cas de desvincular-se amb el club la baixa del davanter bètic deixaria minvada la zona de la mitja punta, sent un jugador amb molt de talent, amb gran tècnica i una alta capacitat per filtrar passades als homes més avançats. Tot i que una de les seves debilitats és el fet de ser un jugador poc veloç, ho aconsegueix compensar amb la seva capacitat de conduir la pilota, contemporitzar el joc, i associar-se amb la resta dels davanters i centrecampistes.

Nabil Fekir El Genio - Amazing Goals, Skills & Assists | Real Betis | HD

L'interès del Barça per Fekir

A principis del 2022 el Barça va temptejar l'opció d'aconseguir els serveis de Nabil Fekir, quan va preguntar al Betis pel possible traspàs de l'atacant verd-i-blanc al Barça. En aquest sentit, el president del Betis, Ángel Haro, va ser contundent remetent-se a la clàusula de rescissió que aleshores tenia el francalgerià i que era de 100 milions d'euros. Una quantitat que el Barça no tenia per la tasca d'assumir.

Possibles fitxatges del Real Betis

Davant les més que possibles alteracions que patirà la plantilla al proper mercat d'estiu, el club ja treballa amb vista a la planificació per a la temporada que ve, on espera poder oferir una oferta temptadora si es concreta la seva participació en competicions europees.

Un és l'extrem marroquí cedit pel Barça Abde. Actualment, el jugador es vol quedar al Benito Villamarín i no contempla l'opció de tornar a Can Barça. Abde va ser traspassat per 7,5 milions d'euros al Real Betis, que va aconseguir el 50% del passi i, de moment, no té signada opció per comprar més percentatge. El Barça conserva una opció de compra de 20 milions d'euros, si l'exerceix el primer any -abans del 30 de juny del 2024- que puja a 25 milions d'euros si l'exerceix el segon -abans del juny del 2025-. A partir de l'1 de juliol del 2025 el club blaugrana ja no tindria opció de recompra.

D'altra banda, també s'hi contempla amb cert interès l'arribada del central malià del FC Kaiserslautern, Almamy Touré. El central té contracte en vigor i el seu valor de mercat, segons Transfermarkt, rondaria el milió i mig d'euros, una xifra que podria ser assumida pel Betis, i encara més si el quadre andalús acaba ingressant 15 milions d'euros per la venda de Nabil Fekir.