Muntatge amb l'Estadi de Mestalla, un cercle amunt a l'esquerra amb Cristhian Mosquera i una ombra negra al centre amb l'escut del Reial Saragossa

El pla B del València si se'n va Mosquera és al Reial Saragossa

L'equip che es fixa en una de les sensacions de la Lliga Hypermotion

El València està molt pendent d'aquesta recta final de temporada en què l'equip està, plenament, involucrat a assolir posicions de Conference League i que el tornin una altra vegada a l'aparador europeu. Per això, haurà de mantenir jugadors que han estat imprescindibles per a Rubén Baraja aquest any i poder suplir amb jugadors de garanties les possibles baixes que patirà.

Si per alguna cosa ha caracteritzat el tècnic valencianista des de la seva arribada el mes de febrer passat és per la seva ferma aposta per jugadors joves. Els números han estat molt bons ja que només ha cedit 2 derrotes. I ha armat un equip molt competitiu que, sense anar més lluny, va posar les coses molt difícils al Reial Madrid en la visita a Mestalla.

La sortida de Mosquera la supliria Alejandro Francés

A València tenen molt clar que serà molt complicat retenir el jove de 19 anys, Cristhian Mosquera a l'eix de la defensa. Ha disputat 28 partits i ha estat un fix a la zona de centrals. Equips com l'Atlètic de Madrid el segueixen molt de prop i Mosquera podria optar per fer un salt en la seva carrera professional.

Però el Pla B amb què treballa el València CF és amb un dels millors centrals que es troben a la Lliga Hypermotion, i aquest és el central del Reial Saragossa Alexandre Francès . El central aragonès de 21 anys s'ha format a les categories inferiors del Saragossa i la temporada passada va estar a un pas de fer el salt a primera quan la UD Almeria el tenia, pràcticament, tancat i es van decidir pel mexicà Montes, per petició del llavors entrenador Vicente Moreno.

Video XVII Trofeo Memotiva al mejor jugador a Alejandro Francés

Francès, destaca a les inferiors de l'espanyola

Alexandre Francès és un talentós central que ocupa la mateixa posició que Mosquera. Els seus mèrits s'han vist recompensats amb la trucada de la selecció espanyola jugant fins a 8 partits amb la sub-18. A més, el 2021 va ser convocat per Luis de la Fuente per disputar l'Europeu Sub-21, encara que no va disputar cap partit . Més tard, es va quedar fora de l'Europeu Sub-21 de 2023, en aquesta ocasió descartat per Dénia a l'últim tall. De tota manera, el seu gran inici de temporada 2023/2024 ha fet que s'exerciti amb la selecció absoluta a què, en un futur no gaire llunyà, podria optar.

El que és clar és que, amb Alejandro Francés, Baraja aconseguiria deixar ben reforçada la possible vacant que deixi Mosquera per continuar sent un equip competitiu amb vista a les competicions europees.