Jude Bellingham en un camp de futbol amb una pilota a la mà

Ja se sap quants partits es perdrà Bellingham per sanció

Competició ja ha dictaminat els partits de baixa del futbolista anglès

Jude Bellingham va ser expulsat amb targeta vermella directa al finalitzar el polèmic partit que va enfrontar el Reial Madrid a Mestalla la jornada de lliga passada. El futbolista anglès, després d'anotar un gol tot seguit que el col·legiat Gil Manzano decretés el final del matx, va ser amonestat amb vermella directa per dirigir-se a l'àrbitre dient-li fucking goal.

Cal recordar que el gol de l'internacional per Anglaterra hagués suposat la remuntada per 2 a 3 d'un Madrid que va haver de remar a contracorrent en un partit que se li va posar molt amunt i on es va acabar deixant 2 punts.

El Comitè de Competició es pronuncia

Finalment, el Comitè de Competició s'ha pronunciat i ha imposat una sanció al jugador madridista de 2 partits, de manera que Bellingham es perdrà els partits que disputarà el seu equip contra el Celta de Vigo al Bernabéu i l'Osasuna al Regne de Navarra. La sanció a Bellingham s'atén més concretament a l'article 127 del Codi Disciplinari de la Reial Federació Espanyola de Futbol i que contempla un mínim de sanció de 2 partits.

El citat article penalitza els jugadors que es dirigeixen al col·legiat amb menyspreu, fet que va ser el que Gil Manzano va reflectir a l'acta del partit quan va especificar que ''al minut 99 el jugador (5) Bellingham, Jude Victor William va ser expulsat per el següent motiu: Després de la finalització del partit i encara al terreny de joc, es va dirigir cap a mi corrent en actitud agressiva ia crits, repetint en diverses ocasions: it´s a fucking goal'' (és un fotut gol). Davant d'aquesta sanció, el Reial Madrid pensa recórrer a Apel·lació perquè puguin rebaixar la sanció al futbolista anglès.

PURE CHAOS: Real Madrid winner DOESN’T COUNT. Bellingham RED carded 🟥

Robert Lewandowski va rebre 3 partits de sanció

El davanter polonès del FC Barcelona, Robert Lewandowski, va ser objecte d'una sanció per actes similars als de Jude Bellingham. L'ariet blaugrana va ser expulsat al partit contra l'Osasuna la temporada passada quan, precisament, l'àrbitre Gil Manzano el va expulsar amb doble cartolina groga.

La segona targeta que va veure el davanter del Barça va ser per unes aparents desconsideracions que va interpretar el col·legiat que anaven dirigits cap a ell quan el polonès es va emportar les mans al nas. Cal recordar que la primera cartolina groga que va veure Lewandowski en aquest matx va ser per un duel aeri en què el futbolista blaugrana a penes va fregar el contrincant i que Gil Manzano el va acabar castigant amb falta i targeta groga.

Després del partit, i sabedors de la sanció imposada a Lewandowski, el club blaugrana va recórrer la sanció al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) que va acabar confirmant la sanció de 3 partits al davanter polonès. En aquest sentit, i davant d'una conducta de menor repercussió que Bellingham, Lewandowski va ser sancionat amb la pena màxima que contempla el mateix article que ha sancionat el davanter del Madrid, imposant-li la pena més alta com va ser haver-se de perdre fins a 3 encontres de lliga.