Miguel Gutiérrez interessa a la Premier League

Miguel Gutiérrez enlluerna el món: L'equip de la Premier que vol fitxar-lo

L'ex del Reial Madrid s'ha convertit en l'amo i el senyor del lateral esquerre del Girona

Inici espectacular del Girona FC. Els gironins són segons a la classificació i l'objectiu és ser a Europa la temporada que ve. El Reial Madrid lidera però el calendari del Girona els permet ser optimistes. Recuperar el lideratge no és impossible i seria una nova dosi extra de moral per continuar somiant. El temps dirà a quina zona se situarà el club català a final de temporada però no és atrevit dir que ser a Europa és, per ara, un objectiu raonable.

Fins i tot la Champions no és impossible si tenim en compte que aquest any la cinquena plaça de la Lliga espanyola podria donar accés a la màxima competició continental ja que la temporada que ve s'amplia el nombre d'equips. Les sensacions són bones i el Girona enamora. Míchel ha sabut construir un equip que juga bé, que sap què juga i amb futbolistes que estan donant el màxim de si mateixos.

Miguel Gutiérrez, jugador clau

Un d'aquests jugadors és Miguel Gutiérrez, titular indiscutible al lateral esquerre. El Girona el va fitxar del Reial Madrid fa un any per 4 milions d'euros. El valor de mercat ha pujat fins als 15, però cal tenir en compte que els blancs es van reservar un % d'una venda futura. Miguel Gutiérrez ha jugat a vuit partits de Lliga i ha fet una assistència.

Miguel Gutiérrez is UNREAL! Girona Skills, Tackles & Highlights 2023/2024 Spain

Les seves bones actuacions han generat interès a diversos equips. El Reial Madrid podria recuperar-lo atès que no li sortiria gaire car tenint en compte el % que es va reservar. No només a la Lliga espanyola hi ha equips que volen el fitxatge del madrileny. L'Arsenal, un dels millors equips de la Premier League, vol un lateral esquerre capaç de competir amb Zinchenko per la titularitat. El Girona FC no té cap necessitat urgent de vendre i l'Arsenal és rival directe del Manchester City, que forma part del mateix grup empresarial que els gironins. Els de Mikel Arteta han de tenir clar que les negociacions no seran fàcils.

Estadístiques i com ajudaria l'Arsenal

Als seus 22 anys i predominantment esquerrà, Gutiérrez es destaca per les seves habilitats defensives i contribucions ofensives. A la temporada 2023/2024, ha jugat 13 partits, acumulant 1284 minuts al camp, amb 2 assistències i un notable nombre de regats exitosos. La seva combinació de solidesa defensiva i capacitat per contribuir ofensivament s'alinea bé amb l'estil de joc de l'Arsenal, que sovint emfatitza laterals dinàmics que poden donar suport tant a la defensa com a l'atac.