Muntatge amb una imatge de futbolistes de la Reial Societat celebrant un gol durant un partit ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, el logotip de la Lliga Hypermotion

La jove perla de la Lliga Hypermotion que interessa a la Reial Societat

El conjunt txuri-urdin planifica la temporada que ve

L'Sporting de Gijón té possibilitats serioses de tornar a Primera Divisió, una categoria que no trepitja des de la temporada 2016/2017. El segle XXI no està sent bo per a un conjunt històric molt destacat a Primera Divisió a l'últim terç del segle passat. Actualment el conjunt asturià es troba a la zona de Playoff a només 3 punts de l'ascens directe. En funció del resultat dels partits que queden per disputar aquesta jornada podria sortir d'aquesta zona, però en tot cas està tot molt igualat.

L'Sporting lluitarà fins al final i un dels artífexs d'aquesta temporada és Gaspar Campos. El jove talent del planter de Mareo ha despertat l'interès de clubs de Primera Divisió. El més interessat és la Reial Societat que, encara que no ha fet tan bona temporada a la Lliga com l'anterior, es classificarà per a Europa League i va ser capaç d'arribar a vuitens de final de la Champions League.

Com juga Gaspar? L'objectiu de la Reial per a la 2024-2025

Gaspar Campos-Ansó Fernández, nascut el 27 de març de 2000 a Gijón, Astúries, s'ha consolidat com una peça fonamental a l'Sporting de Gijón, tant dins com fora del camp. Format al planter del club des del 2008, Campos ha demostrat la seva vàlua al terreny de joc a través de la seva evolució i contribució a l'equip, que ha anat a l'alça després de tornar d'una cessió al Burgos durant la temporada 2022-2023. .

Camps és molt versàtil. Pot jugar en diverses posicions del camp encara que aquesta temporada està sent usat de forma habitual com a extrem esquerre. La seva capacitat per aparèixer a diferents zones del camp i trobar el gol s'ha convertit en un recurs clau per a l'Sporting, convertint-lo en el màxim golejador de l'equip amb una destacada xifra d'11 gols i 1 assistència als 33 partits que ha jugat aquesta temporada a la Lliga Hypermotion.

A més de la seva aportació golejadora, Campos és un símbol d'identificació per a l'afició i un exemple de l'èxit del planter del club. El seu compromís amb el projecte esportiu de l'Sporting es reflecteix en la recent renovació de contracte fins al 2028. Amb un valor de mercat de 2'5 milions d'euros, l'Sporting no ho deixarà sortir fàcilment. L'oferta de qui ho vol ha de ser bona i, en qualsevol cas, difícilment club i jugador acceptarien la sortida si es produeix l'ascens.

Gaspar Campos: 2028

Com encaixaria a la Reial Societat d'Imanol Alguacil?

Pel que fa a un hipotètic encaix a la Reial Societat, el seu estil de joc basat en la possessió i la tècnica s'ajustaria bé a les característiques de Campos. La Reial Societat valora jugadors versàtils capaços d'aportar tant a la creació com a la finalització de jugades, aspectes on Campos ha demostrat sobresortir. La competència a l'equip basc seria alta, especialment a la zona ofensiva on jugadors com Mikel Oyarzabal o fins i tot Take Kubo, entre altres, ocupen rols similars.

Tot i això, la capacitat de Campos per adaptar-se a diferents posicions ofensives podria ser un valor afegit per a l'equip, oferint opcions tàctiques addicionals a l'entrenador. L'estil de joc de la Reial Societat, que prioritza la tècnica i el control de la pilota, es podria beneficiar de les habilitats de Campos, especialment la seva capacitat per marcar des de fora de l'àrea i la seva versatilitat per participar en diferents facetes del joc ofensiu.

Campos podria trobar a la Reial Societat un ambient propici per continuar desenvolupant el seu potencial, en un equip que competeix regularment a Europa en els darrers anys i que valora la progressió de talents joves.