Muntatge amb una imatge de Joan Laporta ia l'esquerra, dins d'un cercle, Leo Messi amb la selecció argentina

Joan Laporta torna a pronunciar-se sobre un possible retorn de Messi al Barça

Cada cert temps es torna a parlar daquesta possibilitat

No hi ha cap dubte que Leo Messi ha estat el millor jugador de la història del Barça. No s'entendrien els èxits més recents del Barça sense ell. Tothom pensava que l'argentí es retiraria al club català però l'estiu del 2021 no va renovar i va fitxar pel PSG. El FC Barcelona va ser incapaç de renovar-ho. Immers en una greu crisi econòmica, l'oferta de renovació proposada a l'astre argentí va ser insuficient per retenir-lo. El PSG va pagar més i encara que Messi va engrossir el seu ja de per si gran compte bancari però no va gaudir futbolísticament.

Aquest estiu passat es va especular molt amb la possibilitat del seu fitxatge pel FC Barcelona. Un retorn amb magnificència que finalment no va tenir lloc perquè l'astre argentí va fitxar per l'Inter Miami de la MLS. Quan semblava que aquest capítol semblava tancat, s'ha tornat a obrir. Alguns rumors parlen de la possibilitat d'una cessió per disputar un partit oficial. Joan Laporta ho ha denegat categòricament: "Surten notícies de tota mena, però jo crec que això ni tan sols està permès per la FIFA" .

Descartat un retorn per vestir la samarreta blaugrana, ja només queda l'opció d'un partit homenatge. És l'únic que sembla viable i podria fer guanyar molts diners tant a ell com al club. No hi ha cap dubte que Joan Laporta ho prepara a consciència per aprofitar-ho al màxim tant socialment com econòmicament.

Leo Messi: El millor de la Història que ara gaudeix als Estats Units amb els amics

Lionel Messi, vuit vegades guanyador de la Pilota d'Or, ha tingut una trajectòria impressionant que l'ha portat a ser considerat el millor jugador de la història del futbol. Després d'un període d'alts i baixos amb el París Saint-Germain, Messi va prendre la decisió de traslladar-se a la Major League Soccer (MLS) fitxant per Inter Miami l'estiu del 2023.

Durant la primera temporada a la MLS amb Inter Miami, Messi ha ajudat l'equip a millorar la seva sort, culminant en la victòria de la Leagues Cup final contra Nashville SC.

A la temporada 2023/24, Messi ha aconseguit 11 gols en 11 aparicions per a Inter Miami. També ha registrat 5 assistències a totes les competicions. Messi s'ha fixat diversos objectius per al 2024 amb Inter Miami i Argentina, buscant estructurar el seu calendari de la millor manera possible per poder jugar i competir a les set competicions en què podrà participar amb el seu club i la selecció nacional.

TODOS los goles de MESSI 🐐 y el INTER de MIAMI ⚽️ Leagues Cup 2023 🏆

Aquestes competicions inclouen la Copa Amèrica 2024 i els Jocs Olímpics de 2024 amb Argentina, i la US Leagues Cup, MLS, CONCACAF Champions League, Interamericana Cup i la Copa Intercontinental amb Inter Miami. A més, la MLS ha anunciat que les seves franquícies no participaran a la US Open Cup per primera vegada en 26 anys, cosa que donarà als equips més temps per descansar, cosa que serà beneficiosa per a Messi, especialment després que una lesió a finals de la temporada 2023 ho va deixar fora dels terrenys de joc.

Leo Messi està feliç a Miami i comparteix vestidor amb vells coneguts - i amics - al FC Barcelona com Jordi Alba i Sergio Busquets.