Luis Miguel pensa en un futbolista del Betis per reforçar l'Espanyol

El RCD Espanyol s'interessa per un jugador del Real Betis

Els periquitos volen tornar a la Primera Divisió i s'interessen per un futbolista del Betis

L'equip blau i blanc ha afegit un nou entrenador després de la sortida de Luis García. Luis Miguel Ramis s'asseu ara a la banqueta a Cornellá el Prat i des de la seva arribada el club ha anotat un empat i una derrota. Contra l'Osca a casa i contra l'Elche a casa (2-0). Després de 16 rondes de lliga, el RCD Espanyol se situa en quarta posició, amb 28 punts dividits en 8 victòries, 4 empats i 4 derrotes.

Els catalans necessiten començar a sumar de tres en tres per no desviar-se de les dues primeres posicions de la classificació. La promoció directa és l'objectiu principal per evitar la loteria del Playoff. Per història, per pressupost i per plantilla, el club té l'obligació de pujar a la Primera Divisió directament, és a dir, acabant 42 rondes entre les dues primeres posicions.

Per aconseguir aquest objectiu, l'Espanyol ha posat la mirada en un jugador de la Primera Divisió. Estem parlant de Juan Cruz, que actualment vesteix la samarreta del Real Betis Balompié. Juga en la posició d'extrem dret, té un contracte en vigor fins al 2025 i un valor de mercat, segons Transfermarkt, d'1,5 milions d'euros.

Estadístiques febles de Juan Cruz al Betis

Durant aquesta temporada 2023/2024, en els tretze partits de campionat fins ara, ha jugat 65 minuts dividits en 4 partits, cap de partida. No ha marcat cap gol i tampoc ha donat assistències. El fet que Manuel Pellegrini no confiï en ell i que gaudeixi d'uns minuts és un actiu a favor del RCD Espanyol, que pretén aconseguir un préstec durant la segona volta de la Lliga.

Un préstec que permetria al jove jugador de futbol del Betis -que encara té projecció- sumar minuts per agafar l'experiència necessària per tenir oportunitats. L'equip periquito també voldria tenir aquest jugador a la zona d'atac per assistir als golejadors de l'equip. Martin Braithwaite es troba en estat de gràcia i Javi Puado tornarà poc després de la seva lesió.