Un àrbitre de futbol amb una samarreta groga està assenyalant i bufant un xiulet, amb una gran X vermella sobre ell, mentre que en un cercle vermell a l'esquerra hi ha un jugador de futbol amb una samarreta de quadres vermells i blancs.

Indignació per un penal no xiulat al Girona: 'Vergonyós que...'

El Girona ha tornat a veure com el VAR els perjudica

Després de la ressaca de Champions League en un debut històric a la competició, el Girona havia de fer avui el canvi de xip per enfrontar-se al València a Mestalla. En 21 dies, els de Míchel tenen un total de 7 partits, i competir en 3 competicions diferents suposa un repte majúscul per a l'equip del tècnic de Vallecas. Tot i això, no han començat amb bon peu aquesta acumulació de partits, i ja encadenen un total de 3 derrotes seguides.

El dia d'avui s'han vist totalment superats pel València, el qual arrencava el partit com a cuer de la competició amb tan sols 1 punt després de 5 jornades. La primera part ha acabat amb un 0-0 en què cap dels dos equips ha presentat opcions ofensives per obrir el marcador. El València arribava més descansat al matx, i així s'ha vist a la segona part, on han superat físicament un Girona ple de novetats per rotar.

Míchel, entrenador del Girona
Míchel Sánchez | @gironafc

A l'inici del segon temps, Luis Rioja ha provat sort des de fora de l'àrea i un rebot a Juanpe ha acabat batent la porteria de Paulo Gazzaniga. Pocs minuts més tard, una altra acció calcada ha acabat amb un xut de Dani Gómez que també ha rebotat al defensor gironí i ha suposat el 2-0. Amb aquest marcador, el conjunt ché ha estat molt còmode, i el Girona no ha aconseguit mostrar aquest perill ofensiu que tant els va caracteritzar la temporada passada a la lliga.

Indignats per un penal

Encara que el partit hagi estat força millorable per part del Girona, de nou han vist com l'àrbitre i el VAR han fet els ulls grossos en unes mans clares. Fa una setmana, ja van veure com la sala VOR els anul·lava un penal clar d'Iñigo Martínez al derbi català viscut a Montilivi. Ara, s'ha repetit la mateixa història, amb una mà de César Tárrega dins l'àrea que incomprensiblement no ha estat xiulada com a pena màxima.

Com és normal, les xarxes no han trigat a cremar i indignar-se per aquest fet, i els aficionats gironis no entenien com l'àrbitre no veuria l'acció. "Quin penal més clar no han xiulat el Girona per mà de Tárrega", explicava un usuari a la xarxa social X (Twitter).

"No entenc segons el reglament perquè no és mà de Tárrega, per molt involuntària que sigui. No hi ha cap rebot", explicava una cara coneguda del Girona a xarxes socials com és Ivan Quirós. D'altra banda, alguns han parlat d'un possible fora de joc per part de Misehouy a l'inici de la jugada, que anul·laria l'acció del penal.

"La mà de César Tarrega és penal com un piano. La posició de Misehouy està al límit. Sembla fora de joc, cosa que anul·la el penal", esmentava un aficionat. Tot i això, encara no hem vist cap imatge d'aquest presumpte fora de joc, cosa que fa l'acció encara més polèmica.