Muntatge de José Bordalás en primer terme assegut atenent periodistes en roda de premsa. A la cantonada superior esquerra emoticona amb monedes i bitllets

El Getafe CF troba una via d'ingressos gràcies a José Bordalás

L'equip 'azulón' està realitzant una bona temporada i a priori no passarà problemes per mantenir-se a Primera Divisió

El Getafe CF ocupa la desena posició a la classificació de Primera Divisió després de quinze jornades disputades. Això es tradueix en 19 punts repartits en quatre victòries, set empats i quatre derrotes. Tot i les crítiques de molts aficionats al futbol, l'equip de José Bordalás no és lluny de les places que donen accés a competicions europees la temporada que ve.

Seguidors d'altres equips, especialment del FC Barcelona, fa molt de temps que critiquen l'estratègia i la tàctica de l'entrenador valencià a l'hora de preparar els partits. L'acusen de construir un esquema excessivament defensiu i amb moltes interrupcions durant el partit. Al·leguen que els jugadors blaus tenen instruccions del seu entrenador de fer faltes constantment i d'alentir el joc en córners o córners.

El context de la frase 'Esto es fútbol papá'

El cansament de l'entrenador va arribar fins al punt que després del partit disputat contra l'Athletic Club i durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Vila-real CF va mostrar el seu enuig contra els crítics. Es va mostrar orgullós de voler guanyar els conjunts amb més pressupost i va pronunciar una frase que quedarà per a la història: “això és futbol pare”.

La frase es va fer viral fins al punt que el club ha creat bufandes amb el fons blau i aquest lema. El perfil oficial de Twitter del Getafe CF ha compartit una foto de dues aficionades lluint amb orgull aquesta peça de roba i deixant clar que “una imatge val més que mil paraules”. Aquesta en concret l'ha creat una empresa de bufandes però el club n'ha elaborat altres de similars, com es pot veure a la seva web oficial .