Home amb gorra i ulleres fent un gest de meditació amb una imatge circular de jugadors de futbol a la cantonada inferior dreta.

Gerard Romero perd el compte amb els gols del Barça: 'No sé on soc, no em...'

El conjunt culer aconsegueix la victòria més completa de la temporada

Després d'un inici de lliga extraordinari, el conjunt culer il·lusionava tots els fanàtics per a l'esdevenir de la temporada. El gran treball de Flick ha salvat els mobles a les negligències de la junta directiva.La gran participació de la Masia ha estat el millor fitxatge del Barça aquest estiu.

El partit contra el Reial Valladolid es proclamava com un enfrontament clau per mantenir el ritme de les aspiracions culers. Una punxada abans de l'aturada de seleccions podia haver tocat les sensacions de l'equip. Amb 9 punts de 9 possibles, el Barça es dirigia a Montjuïc a buscar el ple de victòries a la lliga.

Dos homes amb samarretes d?entrenament del FC Barcelona caminant en un camp de futbol.
Hansi Flick amb Thiago Alcántara | FC Barcelona

El 7-0 del Barça contra el Valladolid

El partit ha començat de la millor manera possible amb un primer gol de Raphinha abans de l'equador de la primera part. L'equip ha arribat al descans amb un 3-0 molt contundent. Els canvis de Flick per donar descans no han tallat les ales als jugadors culers, que han aconseguit un resultat impressionant, 7-0.

El millor del partit ha estat Raphinha, el gran joc participatiu del brasiler ha provocat que marqués 3 gols a l'encontre. Altres aspectes que han destacat és el primer gol de Dani Olmo de local i l'elecció de Marc Casadó davant Eric García. Tot i això, en un partit tan contundent és molt complicat quedar-se amb algun jugador en concret.

Un jugador de futbol amb la samarreta del FC Barcelona.
Marc Casadó | LaLiga, FC Barcelona

La reacció de Gerard Romero

La gran situació futbolística de l'equip alimenta tots els periodistes de l'entorn blaugrana. Un dels que té un mitjà de referència és Gerard Romero amb el seu canal de Jijantes. El periodista català repassa l'actualitat de l'equip i, sovint, reacciona als partits del combinat barcelonista.

El d'avui no n'ha estat una excepció i, tot i creure en el mètode de Flick, semblava estar sorprès amb l'actuació dels jugadors. El periodista ha celebrat tots els gols com el que més, però ha cridat l'atenció la reacció amb el gol de Ferrán, en què s'ha descomptat. "No sé on soc, no m'ho crec..." anunciava als seus seguidors entre aplaudiments.

La plantilla no és més que un reflex de tot allò que vol aconseguir Hansi Flick amb els seus jugadors. La pressió alta, juntament amb la gran capacitat de robar en camp contrari, es converteixen en factors diferencials per guanyar qualsevol equip. El Barça aconsegueix, de moment, la victòria més contundent de la temporada, veurem de què són capaços els jugadors de Flick.