Dues persones posen amb una samarreta de futbol que té el nom "Lamine Yamal" i el número 27.

La reacció de Jota Jordi al partidàs del Barça: 'Però que...'

El conjunt culer aconsegueix el ple de victòries en el quart partit de lliga

Després d'aconseguir un meritori ple als tres primers partits de lliga, el Barça afrontava la quarta jornada amb la il·lusió intacta. El treball de Flick va semblar tenir efecte durant la pretemporada i en totes les trobades oficials. Laporta respirava relaxat per les grans intervencions dels seus.

El partit a Montjuïc semblava una data fronterera abans de l'aturada de seleccions. Una victòria suposava arribar tranquil·lament amb dotze punts de dotze possibles als primers partits. Aconseguint uns resultats inesperats per a la majoria de seguidors de LaLiga.

La brutal pallissa del Barça

El partit ha començat amb un pal de Dani Olmo que augurava les bones sensacions del conjunt culer. Abans d'arribar al descans, el combinat blaugrana ja ha aconseguit situar un 3-0 al marcador. A la segona meitat, l'equip de Flick no ha tret el peu de l'accelerador i ha acabat amb un contundent 7-0.

Jugadors de futbol del FC Barcelona celebrant al camp amb els seus uniformes blau i rosa.
La victòria del Barça | FC Barcelona

Les principals estrelles del partit han estat Raphinha, amb 3 gols, i Lamine Yamal pel seu joc extraordinari. La jornada ha deixat Marc Casadó com a substitut natural de Marc Bernal i un genial Dani Olmo, que gaudia de la seva primera titularitat. Lewandowski ha ampliat la seva condició de pitxitxi amb un nou gol, que el situa a sobre de la classificació golejadora.

La reacció de les xarxes socials

Les xarxes socials han esclatat amb el gran joc del Barça. La majoria dels usuaris culers no es podien creure el marcador i el gran joc que estava desenvolupant l'equip. Un dels periodistes de referència del conjunt blaugrana és Jota Jordi, que ha volgut posar el seu granet de sorra.

El col·laborador del Chiringuito de Jugones, malgrat sostenir el sistema de Flick, sembla que no es podia creure el que estava veient. “Això q està fent el Barça q és????!!!!, PERÒ Q SHOW! Q MERAVELLA! Q ESPECTACLE!!!!” han estat les seves paraules. El periodista és un soci barcelonista més il·lusionat per l'equip.

Dos homes posant en un camp de futbol amb samarretes esportives, un porta una samarreta del FC Barcelona.
Jota Jordi al seu Instagram | @jotajordi

Una aturada que va bé

Ara, el Barça prepara l'aturada de seleccions. Tot i la por constant que es lesionin els jugadors, la pausa pot ser beneficiosa perquè descansin els que no han anat convocats. A més, pel poc que es juguen les seleccions, el més possible és que descansin un dels dos partits que disputaran.

Hansi Flick ha aconseguit una cosa que Xavi no va aconseguir en tota la seva etapa com a entrenador culer. El seu mètode de joc amb l'alta pressió i les efectives transicions és un factor diferencial a l'equip. Avui han sortit les dates de la nova Champions League, veurem quin equip és capaç d'aturar els homes de Flick.