Home dret en un estadi de futbol amb fons desenfocat.

La frase d'Hansi Flick que demostra que el Barça té gana: 'Podríem...'

El tècnic alemany ens va deixar aquestes declaracions al post partit

El dia d'ahir vam tenir el derbi català tan esperat entre el Girona i el FC Barcelona. Tots dos equips s'enfrontaven a Montilivi amb l'últim partit entre tots dos encara molt recent, amb un 4-2 a favor dels locals que va ser recordat diverses vegades abans del matx. Tot i això, el partit aquesta vegada va ser molt diferent, i el que va acabar endossant 4 gols al rival va ser el Barça d'Hansi Flick, que es va mostrar superior en el partit.

Els blaugranes se'n van anar al descans amb un còmode 0-2 al marcador, amb dos gols de Lamine Yamal, qui està tenint uns números extraordinaris aquest inici de temporada 2024-25. El de Mataró va aprofitar un error garrafal de David López per posar el 0-1 a la mitja hora de partit, i només 7 minuts més tard va aconseguir el segon gol. Després d'aquest marge, la facilitat de l'equip culer va ser total, i van mostrar un joc combinatiu incontestable pels homes de Míchel Sánchez.

A la segona part van ser fins i tot més superiors, i a la primera jugada de perill Dani Olmo va fer una volea espectacular per posar el 0-3 a l'electrònic. Amb un Girona vençut i totalment bolcat a l'atac, els culers trobaven espais enormes cada cop que recuperaven la pilota, i la sagnia hauria pogut ser més que contundent. Tot i això, el de Pedri va ser l'últim gol del partit per al Barça, que va veure com Stuani retallava distàncies després d'un error de Ter Stegen en sortida de pilota.

Les il·lusionants paraules de Flick

Tot i que es mostri com un home fred i calculador, Hansi Flick va acabar el partit molt content, i va celebrar amb alegria tots els gols de l'equip. El tècnic alemany ha tingut un impacte total a la lliga, i el Barça ja encadena 5 victòries en 5 partits. Una clau d'aquest èxit rau en la mentalitat de l'entrenador, qui sempre en vol més i demana el màxim als seus jugadors encara que vagin guanyant per 4 gols a 0.

Home amb auriculars a una conferència de premsa amb fons de logotips esportius.
Hansi Flick | F.C. Barcelona

Això es va veure perfectament ahir, ja que encara que l'avantatge fos molt gran, el Barça no va deixar mai de pressionar i continuar atacant. A la roda de premsa post partit, Hansi va elogiar el joc de l'equip i va demostrar la seva gana competitiva amb les declaracions següents. "Podríem haver marcat un o dos gols més, però estic feliç amb el triomf", explicava.

Així doncs, la sintonia de l'equip és total, i dijous que ve l'afició espera amb il·lusió el debut en aquest nou format de la UEFA Champions League. Els catalans viatjaran cap a Mònaco per enfrontar-se a l'equip que els va guanyar el Trofeu Joan Gamper per 0 gols a 3. Després d'aquest partit, la figura de Flick va començar a ser qüestionada per certs sectors, però a base de resultats el tècnic els ha callat la boca a tots.