Muntatge amb el Camp Nou, Xavi Simons al centre i una emoticona feliç a dalt a l'esquerra

L'estratègia de Xavi Simons per venir al Barça

El que va ser del planter del club blaugrana podria arribar lliure

Xavi Simons va ser dels futbolistes més prometedors que van passar pel planter del Barça els últims anys. Amb gran desimboltura, domini de pilota, exquisida tècnica i capacitat de lideratge va sorprendre ràpidament els clubs europeus que s'hi van interessar ràpidament.

El PSG va ser el més hàbil de tots i se'l va endur el 2019 quan Simons amb prou feines tenia 16 anys. Però era un jove talent per explotar i pas de l'etapa juvenil a estar en un dels grans d'Europa . A París va estar dues temporades, però només va poder jugar 11 partits i va donar una assistència. Ràpidament el club de Nasser Al-Khelaïfi ho va cedir al PSV Eindhoven i, posteriorment al Leipzig alemany.

La possible arribada a Can Barça

Simons té bons records de la seva estada al FC Barcelona on el va veure créixer i on va ingressar amb a penes 7 anys . Va anar cremant etapes a una gran velocitat i abans de debutar amb el juvenil el PSG va aconseguir els seus serveis. Simons encara té contracte amb el PSG fins al juny del 2027 , però el club li ha donat via lliure perquè pugui triar nova destinació, i un d'aquests podria ser el Barça.

Xavi Simons - Welcome to Barcelona? 2024 - Dribbling Skills & Goals | HD

En aquesta operació el jugador arribaria a préstec i on el Barça només hauria d'assumir el cost de la fitxa . Una operació que al Barça li pot anar molt bé, ja que Simons és un futbolista amb molt bona arribada i gran capacitat per generar joc ofensiu per a l'equip. En el present any amb el Leipzig ha anotat 9 gols en 40 partits , sent una de les peces claus del conjunt teutó que es va plantar a vuitens de Champions League.

La cessió com a única opció

Ara com ara el Barça només es planteja l'arribada de Xavi Simons en qualitat de cedit, ja que el preu de traspàs que demana el PSG pel jugador el prohibitiu ja que puja als 100 milions d'euros . Descartada aquesta opció només que estar a expensar de la llibertat que li han donat al jove talent holandès i que sembla que el Barça seria el destí preferit.

Cal recordar que Simons ja compta amb gran experiència amb la selecció absoluta dels Països Baixos amb què va disputar el passat Mundial de Qatar de 2022, arribant als quarts de final, i on va poder disputar un matx. Simons ja ha jugat 13 partits amb la selecció absoluta i la seva excel·lent temporada a Alemanya el fan tenir molts números d'estar a la propera Eurocopa del proper mes de juny a terres germanes.