Dani Ceballos amb la samarreta del Reial Madrid i de fons el Benito Villamarín

L'estratègia de Dani Ceballos per sortir del Reial Madrid amb rumb al Betis

El sevillà confia a poder retornar al club on va créixer

Dani Ceballos, amb contracte amb el Reial Madrid fins al 2027, està decidit a forçar la seva sortida del club per tornar al Real Betis, l'equip on va fer els seus primers passos com a futbolista professional. Aquest moviment es perfila com un dels fitxatges més sonats de l'estiu, amb l'elenc d'Heliòpolis ansiós per reincorporar un jugador que pujaria notablement el nivell de la plantilla a la temporada 2024/25.

Dani Ceballos, que ha tingut una temporada 2023/24 irregular en termes de partits jugats, ha manifestat el seu desig de tenir un paper més protagonista, cosa que no ha pogut aconseguir sota la direcció de Carlo Ancelotti al Reial Madrid. Amb 27 partits disputats en l'última campanya, la majoria com a suplent, el migcampista ha vist minvada la seva influència a l'equip. Tot i els seus esforços per guanyar més minuts, la competència a la medul·lar merengue ha estat ferotge, limitant les seves oportunitats de brillar.

La situació contractual de Ceballos, que, com dèiem, té contracte amb el Reial Madrid fins al 2027, en complicaria la sortida immediata. Tot i això, el jugador ha adoptat una postura ferma, comunicant a la directiva el seu desig de ser transferit. Fins i tot, segons alguns mitjans, el futbolista estaria disposat a plantejar-se declarar-se en rebel·lia si el club no en facilita la sortida. El migcampista considera que tornar a Heliòpolis no només li permetrà gaudir de més minuts, sinó també recuperar el millor nivell futbolístic.

El Real Betis, per la tasca de fer-ho realitat

L'estil de joc de Ceballos, caracteritzat per la seva visió, control de la pilota i capacitat per distribuir el joc, ho fa un candidat ideal per al sistema tàctic de Manuel Pellegrini. El tècnic del Real Betis està buscant un migcampista creatiu que pugui suplir la sortida de jugadors clau com William Carvalho, que podria abandonar el club aquest estiu, o Guido Rodríguez.

El Real Betis, per part seva, està disposat a fer un esforç notable per portar de tornada a Ceballos. Les negociacions entre tots dos clubs podrien incloure una cessió amb opció de compra, una fórmula que permetria al Betis adaptar-se a les seves limitacions financeres actuals. L'operació no és senzilla, però la voluntat de Ceballos de tornar podria ser el factor decisiu perquè l'acord es concreti.

Sigui com sigui, el possible fitxatge de Dani Ceballos pel Real Betis s'augura com un dels grans culebrons de l'estiu. Recordem que el jugador nascut a Utrera va arribar al futbol base bètic el 2011 i va passar a formar part del primer equip el 2015. Després, el 2017, ja va prendre la decisió de fer un pas endavant en la seva carrera i fitxar pel Reial Madrid.