Muntatge amb el nou San Mamés, Nico Williams al centre i un cercle a dalt a la dreta amb Ernesto Valverde

L'estratègia de l'Athletic de Bilbao per retenir Nico Williams

La tàctica de l'Athletic Club per retenir Nico Williams

L'Athletic Club de Bilbao té una carpeta molt important amb la continuïtat de Nico Williams al Nuevo San Mamés les properes temporades. L'extrem basc té contracte fins al juny del 2028, però les ofertes que està rebent per part del Barça i d'alguns equips de la Premier obliga l'Athletic Club a jugar les seves cartes .

La clàusula de rescissió de Nico Williams és de més de 100 milions d'euros en aquests moments, i aquest és un preu excessivament elevat per al FC Barcelona que s'ha d'emmotllar al Fair Play financer de la regla 1-1 imposat per la lliga ia la que el club culer no pot gastar més diners dels que ingressa. Això, unit a la rebaixa de la massa salarial que ha d'afrontar el club blaugrana.

Números de crac i una carrera extraordinària

Nico ha trencat els esquemes de tots els que estaven esperançats que fos un jugador diferencial. Als seus 21 anys ja ha jugat 120 partits amb què ha anotat 19 gols i ha repartit 20 assistències . El capítol d'assistències és el que domina més bé l'ariet de l'Athletic Club que és un dels jugadors diferencials de desequilibrar pel sector esquerre del camp.

Nico Williams ● Barcelona Transfer Target ???? Best Skills, Goals & Assists

Nico ja ha trucat a les portes de la selecció amb qui va debutar amb 19 anys i ja acumula un total de 13 partits amb l'absoluta en què ha aportat dos gols . Tot fa pensar que Nico Williams estarà a la llista definitiva de Luis de la Fuente per a l'Eurocopa d'Alemanya del proper estiu.

Una pujada de sou a Nico Williams

Una de les maniobres que vol dur a terme l'equip d'Ernesto Valverde és assumir un augment salarial a un dels seus grans cracs com és Nico Williams. En aquest sentit, l'Athletic Club està estudiant una segona pujada salarial després de la seva extensió de contracte el mes de desembre passat quan va estendre el seu vincle contractual amb els lleons fins al juny del 2028 .

Nico és una icona ja per a l'afició de l'Athletic Club que veuen amb esperança el fet que pugui continuar moltes més temporades com a blanc-i-vermell. No en va, hi ha una mica d'esperança per al FC Barcelona, que és l'equip que més ho pretén, i aquesta és la decisió final que decideixi el mateix futbolista sobre el seu futur més immediat.