Montage amb l'estadi del Sardinero, Pablo Torre al centre de la imatge i l'escut del Racing de Santander a dalt a l'esquerra

L'altre equip de Segona que lluita amb el Racing de Santander per Pablo Torre

S'hi ha afegit un altre equip de la Lliga Hypermotion per aconseguir els serveis del volant del Barça

Conclosa la fase regular a la segona divisió, els equips ja es poden centrar en el seu objectiu de fitxar els millors jugadors de cara a la propera campanya. Això, tret dels 4 equips que hauran de disputar el play off d'ascens a la Lliga EA Sports.

Un dels que no podrà optar a disputar les eliminatòries per pujar de categoria és el Racing de Santander. El club càntabre va mantenir opcions fins a l'última jornada, però l'estrepitosa derrota per 1 a 0 davant el cuer de la categoria, el Villareal B, van deixar sense opcions els homes de José Alberto López.

El Racing de Santander mostra el seu interès a Pablo Torre

El club càntabre ja va manifestar fa unes setmanes que estaven per la feina de fer-se amb els serveis del centrecampista del Barça, cedit al Girona la temporada passada. El baix rendiment de Pablo Torre amb el club català. Suplent i havent jugat 29 partits en què ha marcat 1 gol i ha donat 2 assistències, han portat el Girona FC a descartar el jugador.

Pablo Torre Is The Most Underrated Gem In Football - 90% Skills, 10% Playtime

Pablo Torre té contracte amb el FC Barcelona fins al juny del 2026, i una clàusula de rescissió de 100 milions. Però Hansi Flick ja ha deixat clar que no compta amb el jugador. Així que s'entreveu una altra cessió del centrecampista càntabre. I el Racing de Santander sembla que està interessat a donar-li una segona oportunitat.

El Reial Saragossa, emergeix amb força les últimes hores

Però davant la confiança que el Racing de Santander pogués optar a places d'ascens a primera i que, Pablo Torre pogués continuar jugant a la màxima categoria. Tot plegat s'ha diluït del tot després de l'última jornada de la Lliga Hypermotion.

Amb la qual cosa l'aparició en escena del Reial Saragossa ho podria trastocar tot, ja que Pablo Torre s'ha deixat voler pel club aragonès. A més, sap que el seu tècnic, Víctor Fernández, aposta clarament pels talents joves com Adrián Liso o Alejandro Francès, d'entre altres.

L'estil de joc de Víctor Fernández que utilitza un pivot defensiu envoltat de dos interiors podria ser d'encaix perfecte per a Pablo Torre. A més, això permet jugar amb dos extrems enganxats a banda i un nou referència a dalt.

El tècnic aragonès li agrada jugar un futbol de possessió que pot afavorir un Pablo Torre que té molta facilitat d'associació i arribar de segona línia, posant l'última passada al davanter. A més, Víctor Fernández li agrada jugar amb la defensa avançada i el bloc alt lluny de la seva porteria, a zona de tres quarts on Torre podria tenir molt més protagonisme.

Amb el futur de Torre incert, i sabent que el Barça l'ha descartat per la pròxima campanya, l'opció que emergeix al Reial Saragossa pot ser una via perquè Pablo Torre es reivindiqui com aquell futbolista que prometia tant quan va recalar al Barça procedent del Racing de Santander .