Peter Federico rient durant un entrenament amb el València CF

Dràstica decisió d'un jugador del València: Rep racisme d'aficionats del Madrid

Peter Federico ha rebut insults racistes a xarxes socials

El polèmic partit que va enfrontar dissabte passat el València i el Reial Madrid venia precedit pel record dels comentaris racistes que, presumptament, el jugador blanc Vinicius Junior va rebre per part d'un sector de l'afició txe. El matx va tenir moltes accions en què el jugador del Reial Madrid, a qui el públic va xiular en totes les accions en què tenia la pilota, va estar implicat en baralles i baralles amb els jugadors valencianistes, especialment amb Gayà i Foulquier.

El partit va poder acabar amb victòria blanc si no és perquè el col·legiat Gil Manzano va assenyalar la finalització del matx segons abans del gol de Bellingham, cosa que va desfermar la ira dels jugadors madridistes.

Peter Federico denuncia insults racistes i pren una decisió

L'atacant hispanodominicà del València, i cedit pel Reial Madrid va sortir a la segona part del matx i va disposar d'un parell d'ocasions per haver avançat el seu equip en un partit que estava sent molt igualat i on els dos conjunts empataven a 2 gols . Federico va entrar al minut 73 de matx substituint Fran Pérez i va demostrar una gran intensitat a l'hora de buscar el gol que li podia donar la victòria a l'equip del Túria.

Però, sens dubte, la nota negativa va ser els insults que l'atacant del València va haver d'aguantar per part dels aficionats merengues. Més en concret, Federico va denunciar a les seves xarxes socials, una vegada finalitzada la contesa, els comentaris que va haver d'aguantar per part del sector més ultra d'aficionats blancs.

Al seu compte d'Instagram, el futbolista del València va haver d'aguantar comentaris com "No mosseguis la mà que et dóna menjar, en pastera t'havies d'haver anat", "si no arriba a ser pel Madrid estaves repartint menjar" o " què es pot esperar d'algú d'un país com la República Dominicana”. Tots ells, comentaris que el jugador va denunciar ràpidament.

Peter ha pres una decisió dràstica prohibint l'opció de comentar a les seves publicacions.

El València dóna suport a Peter Federico i denuncia els actes racistes

El València va fer pinya amb el seu futbolista i es va mostrar implacable amb aquest tipus de conductes, ja que si fa un any el Reial Madrid va abanderar una campanya contra el racisme pels insults que va rebre Vinicius Junior per part de l'afició del València, aquesta vegada va ser un futbolista valencianista el que els va haver d'aguantar.

En aquest sentit, el València va sortir públicament en defensa del seu jugador i va manifestar que "són inadmissibles comentaris fomentant l'odi" en al·lusió clara als aficionats merengues que van propinar aquests desagradables comentaris a l'atacant hispanodominicà.